Raliul Moldovei isi asteapta concurentii cu probe reabilitate

Raliul Moldovei isi asteapta concurentii cu probe reabilitate
  • Raliului Moldovei Cotnari Bacau se desfasoara in perioada 13-14 septembrie
  • Cea de-a saptea etapa a CNR isi asteapta concurentii cu probe reabilitate
  • Superspeciala raliului “SPEEDPARK” va fi transmisa in direct pe doua posturi TV
Distribuie pe Facebook

Multumita Consiliului Judetean Bacau si Primariilor oraselor Bacau si Moinesti, cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri - care se desfasoara in perioada 13-14 septembrie, in centrul Moldovei, isi va astepta concurentii cu probe speciale reabilitate complet.

La fel ca la editia de anul trecut, compania Petrom s-a alaturat autoritatilor locale pentru pregatirea in cele mai bune conditii a probelor speciale. Drept urmare, proba regina a raliului “PAMBAC”, care masoara in lungime de 26.22 km si urmeaza a fi parcursa de doua ori in prima zi, a fost pregatita cu sprijinul companiei petroliere.

Referitor la probele speciale “POPASUL TREBES” si “COMFERT”, care vor fi parcurse de cate trei ori, acestea s-au mentinut in conditii foarte bune de la editia precedenta, astfel ca vor suferi doar cateva mici imbunatatiri. Cea mai scurta proba a raliului - exceptand superspeciala, speciala “SIMBA” va fi parcursa de doua ori. Pe aceasta proba se lucreaza in mod intens zilele acestea, la fel ca pe proba regina de la Moinesti. Pe cele doua probe se executa lucrari de frezare a materialului existent, reprofilare si adaugare de material nou constand in balast si piatra sparta, care in final se compacteaza.

Superspeciala raliului “SPEEDPARK” se va desfasura pe circuitul de karting cu acelasi nume si va constitui o premiera pentru etapele de raliu din Romania, urmand sa fie transmisa in direct pe doua posturi de televiziune, TVR3 si TVR Iasi, si retransmisa pe postul GSP TV, in cursul aceleiasi zile.

Ra

“Autoritatile locale impreuna cu compania Petrom ne-au ajutat extraordinar de mult in pregatirea exemplara a suprafetei de concurs. Vrem sa oferim participantilor si celor care iubesc acest sport un traseu spectaculos si speram ca de la an la an sa crestem etapa ca si importanta si coefient in campionat.” declara Adrian Raspopa, in calitate de organizator al Raliului Moldovei Cotnari Bacau.

Raliul Moldovei Cotnari Bacau 2013 este o competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv cu sprijinul Cotnari, Comfert, Popasul Trebes, Consiliul Judetean Bacau si Primaria Bacau.

Distribuie pe Facebook
mai multe