Cosmin Dragnea ii dedica bunicului sau victoria de la Campulung Muscel

Cosmin Dragnea ii dedica bunicului sau victoria de la Campulung Muscel
  • Cosmin Dragnea obtine o noua victorie in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta
  • Tanarul pilot bucurestean isi consolideaza astfel pozitia de lider al grupei A
  • Cosmin Dragnea ii dedica victoria reusita la Campulung Muscel bunicului sau, Dumitru Dragnea
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a obtinut o noua victorie importanta in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, Cosmin Dragnea nu a reusit sa se bucure pe deplin de rezultatul sau de la Campulung Muscel. Vestea ca bunicul sau, Dumitru Dragnea, s-a stins din viata chiar in ziua cursei l-a intristat enorm pe tanarul pilot bucurestean.

Noua victorie reusita de Cosmin Dragnea in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta confirma parcursul excelent inceput in acest an, pilotul bucurestean reusind sa se situeze pe podium la toate cele sase etape la care a luat startul in 2013. O parte din “vina” o poarta si echipa de mecanici a acestuia, care au pregatit perfect pentru cursa automobilul Mitsubishi Lancer EVO VII de grupa A.

Rezultatul obtinut la grupa de Cosmin Dragnea la cea de-a doua editie a Trofeului Campulung Muscel, ii consolideaza acestuia pozitia de lider al grupei, cu doar doua etape ramase de disputat in acest sezon.

"Vreau sa dedic aceasta victorie bunicului meu, care a fost alaturi de mine si m-a sprijinit in tot ce am facut pana acum in acest domeniu. Din punct de vedere competitional a fost o cursa perfecta pentru mine la Campulung Muscel insa vestea trista pe care am aflat-o abia dupa festivitatea de premiere m-a intristat extrem de mult.

La Campulung a fost asa cum ne-a obisnuit, iar spectatorii numerosi au facut ca de fiecare data o atmosfera de vis pentru o competitie automobilistica. Vremea frumoasa a fost pe placul tuturor, atat a noastra a concurentilor cat si a fanilor care au luat cu asalt traseul catre cabana Voina. Imi doresc cat mai multe astfel de weekenduri in care totul functioneaza cum trebuie si sper sa reusesc sa pastrez sefia clasamentului la grupa A pana la finalul sezonului." a declarat Cosmin Dragnea la finele competitiei.

Cosmin Dragnea se bucura in Campionatul National de Viteza in Coasta de sprijinul Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Vinoteca Mea, Ecoyl-Bnz, Motul si Andre`s Fast Service.

Distribuie pe Facebook
mai multe