Etapele 9 si 10 se muta in Alba, la Straja

Etapele 9 si 10 se muta in Alba, la Straja
Caravana Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2010 se va muta in perioada 19-22 august la Alba Iulia, pentru "Alba Motor Challenge", etapele a IX-a si a X-a ale sezonului. Competitia, aflata la a VI-a editie sub organizarea Clubului Sportiv Autosport Fair Play, se va desfasura pe DJ 107 (de la iesirea din Hapria pana la intrarea in Straja), pe un traseu de 3.3 km, cu o diferenta de nivel de 230 metri si o panta maxima de 10%.
Distribuie pe Facebook

"Alba Motor Challenge a devenit o competitie traditionala pentru judetul Alba, atragand, cu fiecare editie, tot mai multi iubitori ai sportului cu motor, din toata tara. Parteneriatul dintre Consiliul Judetean Alba si Clubul Sportiv Autosport Fair Play a reusit sa dea greutate acestui eveniment si sa-l impuna in calendarul activitatilor de acest gen, conferindu-i o identitate distincta care duce mai departe renumele judetului nostru. Evenimentul este unul foarte important si el contribuie la dezvoltarea turismului in judetul Alba", a declarat Ion Dumitrel, presedintele Consiliului Judetean Alba.

"Suntem la startul celei de-a sasea editii a acestui eveniment si asta ma bucura foarte mult. Incercam ca si in acest an organizarea competitiei sa fie una la un nivel cat mai inalt, iar sportivii sa aiba parte de conditii optime pentru concurs. Multumim Consiliului Judetean Alba care a facut posibila organizarea celor sase editii ale evenimentului Alba Motor Challenge. Nu in ultimul rand multumim: Valvoline, Skoda Auto - Auto Drive Center, Antel, Bogdymex, Axel Company, Torent, Floraria Ichebana, Rustiq, Motel Bleumarin, AB Start Grup", a declarat Mihai Beldie, presedintele Clubului Sportiv Autosport Fair Play. "Etapele de viteza in coasta de la Abrud si, ulterior, de la Alba au avut intotdeauna un farmec aparte. Aici caravana Campionatului National de Viteza in Coasta de fiecare data cand a poposit s-a bucurat de o atmosfera unica in Romania.

La aceasta editie a Trofeului Alba Motor Challenge, pe langa organizarea clasica, am pregatit sportivilor cateva surprize placute. Suntem pregatiti sa-i intampinam multumita si unei colaborari armonioase intre Consiliul Judetean Alba si Clubul Sportiv Autosport Fair Play, cu care am facut si facem in continuare o echipa", a declarat Claudiu David, director organizatoric. "Alba Motor Challenge" va avea loc multumita sprijinului Consiliului Judetean Alba si al partenerilor Valvoline, Skoda Auto Drive Center, Antel, Axel Company, Torent, AB Star Grup, Floraria Ichebana, Bogdymex, Rustiq Restaurant - Hotel, Motelul Bleumarin. Parteneri media: RallyMax, On-Board.ro, RallyZoom, Ziarul Unirea, Atlas FM, RallyROM, RallyMagazin, Autorally si Motorsportnews.

Distribuie pe Facebook
mai multe