Muscel Racing Contest Ziua 2

Muscel Racing Contest  Ziua 2
A inceput si a doua etapa a Muscel Racing Contest, etapa a VIII-a Campionatului National de Viteza in Coasta al Romaniei. La start s-au aliniat 49 de concurenti care vor se vor lupta cu secundele pe traseul de la Campulung.
Distribuie pe Facebook

In prima mansa de antrenamente cel mai rapid a fost bucuresteanul Daniel Onoriu (Mitsubishi Lancer Evo VI), care deja s-a apropiat vertiginos de bariera de 1.32 de secunde. Resiteanul Lucien Hora (Ford Escort Cosworth) a obtinut al doilea timp, iar Paul Andronic (Lancer Evo IX) incheie al treilea. De remarcat totusi timpul castigatorului de vineri, Silviu Dumitrescu (Dallara), care reuseste un 1.39 care contine si o penalizare de 10 secunde pentru start furat.


Titi Aur a reusit sa se prezinte la start, dar din pacate in mansa de recunoasteri a fost nevoit sa abandoneze, tot din cauza motorului.

La grupa A si N se anunta aceleasi dueluri interesante intre Lucian Boroianu (Lancer Evo IX) si Mircea Padurean (Lancer Evo VI), respectiv Catalin Cismaru (Lancer Evo IX) si Christian Nistoran (Lancer Evo VI).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 2 August 2009