Marca de buget care va oferi boxe Bang & Olufsen in masinile sale

Marca de buget care va oferi boxe Bang & Olufsen in masinile sale
  • Anumite modele Ford vor primi sisteme B&O PLAY din 2017
  • Difuzoarele Sony vor disparea astfel din masini
  • Unitatea SYNC 3 va fi furnizata in continuare de Panasonic
Distribuie pe Facebook

Aston Martin, Mercedes-AMG si Ford. Ce au in comun aceste brand-uri? Absolut nimic... in momentul de fata.

Situatia se va schimba insa incepand cu anul 2017, atunci cand anumite masini ale producatorului de peste Ocean vor primi sisteme audio dezvoltate de specialistii Bang & Olufsen.

Nu te astepta insa ca la bordul unui Focus sa intalnesti, de exemplu, difuzoarele de pe un Vanquish ori S65 AMG Coupe, automobilele marcii Ford fiind nevoite sa se multumeasca cu echipamente apartinand gamei accesibile B&O PLAY.

Echipamente care, conform primelor informatii oficiale, vor fi modificate special pentru fiecare model in parte al producatorului de peste Ocean, astfel rezultand o experienta audio unica.

Viitoarele sisteme audio din gama B&O PLAY de la Bang & Olufsen vor inlocui difuzoarele Sony, introduse pe masinile Ford acum mai bine de un deceniu. Unitatea SYNC 3 va fi furnizata in continuare de Panasonic si va functiona ca si pana acum.

Aceasta nu este prima colaborare dintre producatorul auto de peste Ocean si grupul HARMAN, cei din urma fiind "vinovati" inclusiv pentru echipamentele Revel de pe modelele Lincoln.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2016