Acum stim ce urmeaza dupa Lancer EVO: o avalansa de SUV-uri cu propulsie hibrida

Acum stim ce urmeaza dupa Lancer EVO: o avalansa de SUV-uri cu propulsie hibrida
  • Mitsubishi prezinta la Paris noul GT-PHEV Concept
  • Respectivul prototip dispune de o propulsie hibrida
  • Autonomia totala se ridica la 1.200 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Unul dintre primele astfel de modele ale companiei Mitsubishi debuteaza luna viitoare la Paris, sub forma de concept car si alaturi de... patru motoare.Ved

Doar o singura saptamana a mai ramas pana la startul editiei din acest an a evenimentului Mondial de l'Automobile, un motiv numai bun pentru ca Mitsubishi sa anunte premierele pregatite pentru show-ul desfasurat la Paris in perioada 1 - 16 octombrie.

Titlul de cel mai interesant debut ii revine noului GT-PHEV Concept, un SUV cu propulsie hibrida despre care presa de specialitate de pe Batranul Continent a scris ca prefigureaza urmatoarea generatie a modelului Outlander.

Pana la confirmarea sau infirmarea acestor zvonuri putem spune cu certitudine ca prototipul in cauza este livrat la pachet alaturi de patru motoare - dintre care trei electrice si doar unul singur cu ardere interna, plus un pachet de baterii de mare capacitate.

Informatiile oficiale cu privire la numarul cailor putere care pun in miscare toate cele patru roti lipsesc cu desavarsire pentru moment, acelasi lucru fiind valabil si in cazul acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau vitezei maxime.

Stim, in schimb, ca Mitsubishi-ul GT-PHEV Concept poate parcurge distante de pana la 120 de kilometri exclusiv cu ajutorul celor trei motoare electrice, valoarea respectiva crescand insa pana la 1.200 km odata cu intrarea in scena a motorului cu ardere interna.

Asadar, acestea fiind spuse, lasam in urma departamentul tehnic si ne indreptam atentia catre celui estetic, care ne intampina la nivel de exterior alaturi de o silueta sportiva, care ne duce cu gandul la Range Rover Evoque.

Fotografiile interioare au fost pastrate pentru sfarsitul saptamanii viitoare, atunci cand Salonul de la Paris isi va deschide larg portile, oficialii companiei japoneze preferand sa se limiteze acum la a preciza ca prototipul in cauza dispune si de piele Burgundy.

Mitsubishi GT-PHEV Concept

Mitsubishi GT-PHEV Concept

Mitsubishi GT-PHEV Concept

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2016