Citroen are de gand sa scoata pe piata conceptul Metropolis

Citroen are de gand sa scoata pe piata conceptul Metropolis
China este probabil singura piata auto in crestere. De aceea, toti producatorii isi indreapta atentia spre Asia. Nici Citroen nu face exceptie si are de gand sa scoata un model exclusiv pentru China. Este vorba de conceptul Metropolis, care se va vinde in varianta de serie incepand cu 2012.
Distribuie pe Facebook

Compania PSA Peugeot Citroen a declarat ca incepe sa produca versiunea de serie a lui Metropolis, special pentru China. Conceptul Metropolis este prima masina creata ca si design de catre echipa din Shanghai, unde este sediul de design Citroen.

Probabil ca masina care va iesi pe usile fabricii va purta sigla DS9, care o va desemna ca fiind o limuzina a marcii. Evident, va fi foarte mare si foarte luxoasa, pentru a face fata competitiei de pe piata auto care se dezvolta in China. DS9 va avea un motor V6 care va fi ajutat de unul electric. Transmisie automata cu 7 trepte si dublu ambreiaj, iar platforma, cum era de asteptat, va fi imprumutata de la Citroen C6.

Viitorul DS9 va fi produs in China, la fabrica Changan Autombile Group. Inca nu se stie daca modelul va fi produs si pentru piata externa sub un alt nume, si nici pretul viitoarei masini. Insa un lucru este clar: conceptul arata futurist si foarte elegant.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2010