Citroen dezvaluie noul DS 5LS R, un coupe cu patru usi si 300 CP sub capota

Citroen dezvaluie noul DS 5LS R, un coupe cu patru usi si 300 CP sub capota
  • Citroen a publicat primele imagini ale noului DS 5LS R Concept
  • Modelul va debuta public la sfarsitul acestui luni, la Beijing
  • Sub capota se ascunde un motor turbo de 1.6 litrist si 300 CP
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Citroen vor profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Beijing pentru a dezvalui in fata lumii intregi noul DS 5LS R Concept, un studiu de design cu performante demne de luat in seama.

Avand la baza primul sedan din gama Different Spirit - iar aici ne referim la modelul DS 5LS, disponibil deja la vanzare pe piata din China, noul Citroen DS 5LS R iese in evidenta prin numeroase elemente exterioare sinonime cu sportivitatea absoluta, grilele supradimensionate, capota bombata a motorului sau prelungirile din carbon aplicate spoilerelor fata si spate, respectiv pragurilor laterale reprezentand cele mai evidenta detalii in acest sens.

Citroen DS 5LS R Concept

Impresionantul concept car al producatorului de automobile din Hexagon reuseste sa atraga toate privirile asupra sa, de asemenea, si datorita nuantei Carmine Red, ce da o savoare cu totul si cu totul speciala caroseriei. Lista cu atractii principale nu se incheie insa aici, ci continua cu aripile proeminente, ce gazduiesc o pereche de jante pe 20 inci - care imbina aluminiul polisat cu tonurile de gri si rosu mat pentru a da nastere unei imagini de neuitat.

Citroen DS 5LS R Concept

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Citroen DS 5LS R promite sa combine cu mare succes (aproape) tot ceea ce are mai bun de oferit lumea luxului si a sporturilor cu motor. Intr-o alta ordine de idei, odata ajunsi in cabina impresionantului concept car al producatorului de automobile din Hexagon, simturile pasagerilor vor fi desfatate de numeroase insertii de piele si accente de Alcantara, oferite in compania unor ornamente realizate din fibra de carbon.

Citroen DS 5LS R Concept

Pe langa aspectul sau absolut remarcabil - atat cel exterior, cat si cel interior, noul Citroen DS 5LS R se mai poate lauda si cu o serie de performante demne de luat in seamana, impresionantul concept car al producatorului de automobile din Hexagon fiind livrat impreuna cu o unitate turbo de 1.6 litri , cu o cutie de viteze secventiala, si nu in ultimul rand, cu o suspensie, respectiv un sistem de franare pe masura valorilor maxime ce numara 300 CP si 400 Nm.

Citroen DS 5LS R Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Citroen DS 5LS R Concept
mai multe