Conceptul Volkswagen Golf Sportsvan anunta noua generatie Golf Plus

Conceptul Volkswagen Golf Sportsvan anunta noua generatie Golf Plus
  • Volkswagen prezinta la Salonul Auto de la Frankfurt noul Golf Sportsvan
  • Conceptul anticipeaza urmatoarea generatie a modelului VW Golf Plus
  • Gama de motorizari include sase unitati, ce ofera intre 85 si 150 CP
Distribuie pe Facebook

Volkswagen continua prezentarea surprizelor pregatite pentru Salonul Auto de la Frankfurt din acest an, constructorul german din Wolfsburg dezvaluind astazi noul Golf Sportsvan, un concept car ce anticipeaza urmatoarea generatie a modelului VW Golf Plus.

Volkswagen a pregatit o adevarata armata de noutati pentru editia din acest an a Frankfurt Motor Show 2013, urmatoarea generatie a hot-hatch-ului Golf R si versiunile electrice ale modelelor Golf, respectiv up! numarandu-se printre cele mai asteptate premiere mondiale ale editiei din acest an a renumitului salon auto german. Dar asta nu e tot.

In afara automobilelor mai sus mentionate, oficialii constructorului din Wolfsburg profita de evenimentul desfasurat in orasul Frankfurt pentru a dezvaluie in fata intregii planete si noul Golf Sportsvan, un concept care anticipeaza urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf Plus si care se remarca atat printr-un plus de robustete, cat si printr-un plus de spatiu interior.

Volkswagen Golf Sportsvan Concept

Volkswagen Golf Sportsvan ConceptVolkswagen Golf Sportsvan Concept

Altfel spus, noul Volkswagen Golf Sportsvan Concept se poate lauda, pentru inceput, cu o lungime mai mare cu pana la 83 de milimetri comparativ cu a unui Golf 7 hatchback, in versiunea cu cinci usi, in timp ce ampatamentul a crescut si el cu aproximativ 48 de milimetri. Un alt punct cheie al automobilului constructorului german este portbagajul, care promite o capacitate de incarcare de pana la 1.500 de litri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, conceptul care anticipeaza urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf Plus poate fi echipat cu sase unitati diferite, ce ofera puteri cuprinse intre 85 si 150 CP. Cea mai eficienta versiune este varianta 1.6 TDI BlueMotion de 110 cai putere, care impresioneaza in special prin consumul sau de carburant de numai 3.7 litri la suta de kilometri.

Pe plan vizual, noul Volkswagen Golf Sportsvan poate fi caracterizat cel mai bine ca fiind o incrucisare intre Golf si Touran, acest aspect fiind scos in evidenta atat de cateva detalii estetice exterioare, cat si de dimensiunile conceptului. Referitor la partea tehnologica, conceptul care anticipeaza urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf Plus promite in special un maximum de siguranta, aducand in prim plan sistemele Blind Spot Monitor cu functie Rear Traffic Alert, Adaptive Cruise Control, Front Assist cu functie City Emergency Braking si nu numai.

Volkswagen Golf Sportsvan ConceptVolkswagen Golf Sportsvan Concept

Volkswagen Golf Sportsvan Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Volkswagen Golf Sportsvan Concept
mai multe