Geneva 2015: Ford GT primeste unda verde pentru productia de serie

Geneva 2015: Ford GT primeste unda verde pentru productia de serie
  • Noul Ford GT Concept revine sub lumina reflectoarelor
  • Supercarul american va primi si o versiune de productie
  • Doar 250 de exemplare vor fi fabricate anual
Distribuie pe Facebook

Numai 250 de exemplare vor fi fabricate anual, doritorii avand de scos din buzunar o suma similara celei cerute de Lamborghini pentru modelul Aventador LP700-4.

Dupa debutul mondial din cadrul NAIAS 2015 si aparitia ulterioara datorata sosirii Salonului Auto de la Chicago, conceptul Ford GT a luat calea Genevei pentru a face cunostinta cu fanii sai de pe Batranul Continent.

Geneva 2015: Ford GTGeneva 2015: Ford GT

In plus, oficialii americani au profitat de ocazia ivita si pentru a dezvalui ca o versiune de productie a fost deja aprobata, vanzarile noului lor supercar urmand a demara in cursul anului viitor.

Conform informatiilor actuale, numai 250 de masini vor iesi anual de pe portile fabricii Ford, fiecare exemplar GT sosind la pachet alaturi de un pret... similar celui pentru care Lamborghini comercializeaza modelul Aventador LP700-4.

Doar oare merita supercarul american 400.000 de dolari? Este inca mult prea devreme pentru un raspuns concret, detaliile cu privire la felul in care se va prezenta versiunea de producatie lipsind cu desavarsire pentru moment.

Ford va avea insa numai de castigat in cazul in care va pastra neschimbat design-ul noului GT Concept, modul in care au fost imbinate liniile si formele ce dau nastere caroseriei meritand toate aplauzele noastre.

Lipsa unei motorizari aspirate cu 12 cilindri in V ar putea tine departe puristii, dar parca nici un propulsor V6 bi-turbo cu capacitate cilindrica de 3.5 litri si peste 600 CP in dreptul puterii maxime nu suna chiar rau. Teoretic vorbind. Nu de alta, dar pentru partea pratica mai avem cateva luni bune de asteptat.

Geneva 2015: Ford GT

Geneva 2015: Ford GT

Geneva 2015: Ford GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Geneva 2015: Ford GT
mai multe