Inapoi in viitor: Masina cu cel mai fantezist volan din istorie iese la licitatie

Inapoi in viitor: Masina cu cel mai fantezist volan din istorie iese la licitatie
  • Inconfundabilul Maserati Boomerang iese la licitatie pe 5 septembrie
  • Concept car-ul italian impresioneaza in special prin interiorul sau
  • Propulsia este asigurata de un V8 capabil de 300 CP si 300 km/h
Distribuie pe Facebook

Inconfundabilul Maserati Boomerang - caci acesta reprezinta principalul subiect la stirii in cauza, va fi scos la vanzare la inceputul lunii septembrie, in cadrul unui eveniment special organizat de casa Bonhams.

A reusit sa fascineze o intreaga planeta cu aparitia sa, inclusiv vizitatorii Salonului Auto de la Torino din 1971 declarand ca nu au mai vazut asa ceva pana la acel moment.

Dar liniile si formele inconfundabile ale caroseriei, respectiv interiorul creionat parca cu gandul la viitor nu avea insa sa fie singurele elemente principale de atractie ale Maserati-ului Boomerang.

Maserati Boomerang de vanzareMaserati Boomerang de vanzare

Maserati Boomerang de vanzare

Un an mai tarziu, in 1972, spectaculosul concept car italian revenea in atentia publicului iubitor de automobile, la Geneva Motor Show, alaturi de o motorizare pe masura.

Multumita celor opt cilindri (in V) si 300 de cai putere pe care ii gazduia acum in compartimentul motor, Maserati-ul Boomerang reusea sa accelereze pana la o viteza maxima de 300 kilometri pe ora.

Iar surprizele nu se opresc aici. La aproximativ patru decenii si jumatate de la prezentarea sa oficiala, spectaculosul concept car italian ne ofera o noua veste extraordinara.

Mai ales pentru cei aflati in pozitia de colectionari auto, Maserati-ul Boomerang aflandu-se in cautarea unei colectii pe care sa o completeze cu elementele si detaliile sale stilistice cu adevarat unice.

Nu avem nici un fel de idee cu privire la pretul de achizitie al spectaculosului concept car italian, insa nu ar fi de mirare ca licitatia organizata de casa Bonhams pe 5 septembrie, in oraselul francez Chantilly, sa le aduca britanicilor vreo patru milioane de dolari.

Maserati Boomerang de vanzare

Maserati Boomerang de vanzare

Maserati Boomerang de vanzare

Maserati Boomerang de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Maserati Boomerang de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2015