Kia Niro Concept vine la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Kia Niro Concept vine la Salonul Auto de la Frankfurt 2013
  • Salonul Auto de la Frankfrut isi deschide portile pe 10 Septembrie
  • Kia Niro a fost desenat la studioul de design Kia chiar din Frankfurt
  • Conceptul se va afla in standul Kia alaturi de alte modele noi
Distribuie pe Facebook

Kia ne va prezenta un nou concept in cadrul salonului auto international IAA din Germania, de la Frankfurt. Numele acestuia este Niro si se doreste a fi o sursa de inspiratie viitoare pentru un model din segmentul B, un posibil crossover urban.

Desi anuntat mai demult, conceptul care urmeaza sa se lanseze la cea de-a 65-a editie de IAA, Salonul Auto de la Frankfurt, a primit acum un nume oficial. Acesta se va numi Niro si isi doreste sa fie un punct de plecare pentru un viitor model compact din segmentul B.

Kia NiroKia Niro

La fel cum au facut producatori precum Opel, Nissan, Renault si Peugeot, se pare ca si cei de la Kia doresc dezvoltarea segmentului B pe partea de crossovere urbane. Motiv pentru care, coreenii de la Kia anunta in cadrul IAA si dezvaluirea unui nou tren de rulare inovator pe conceptul Niro.

Autoturismul a fost realizat la studioul de design Kia din Frankfurt, la mai putin de 1000 de metri de standul in care isi va face aparitia oficiala in fata opiniei publice. Niro a fost realizat sub indrumarea directa a lui Gregory Guillaume, seful de design Kia pentru Europa.

Fiind capabil sa abordeze orice fel de provocare, Kia Niro combina un caracter strengaresc cu o caroserie robusta si impunatoare, dar foarte stilata in acelasi timp, care prezinta elemente constructive contrastante, cum ar fi cele fabricate din otel inoxidabil, totul fiind impachetat intr-o constructie foarte compacta.

Momentul dezvaluirii ai al lansarii oficiale de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi folosit de catre Kia pentru a studia potentialul unui eventual vehicul de serie bazat pe acest concept, in functie de reactiile pe care Niro le va starni.

Kia Niro

Kia NiroKia NiroKia Niro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Kia Niro
mai multe