Lamborghini s-a decis: va lansa un nou SUV pe piata!

Lamborghini s-a decis: va lansa un nou SUV pe piata!
  • Lamborghini a anuntat lansarea unei productii de serie a conceptului Urus
  • Noul SUV va fi construit tot in Italia, la fabrica din Sant’Agata Bolognese
  • Starul vanzarilor a fost programat pentru anul 2018; preturile raman un mister
Distribuie pe Facebook

Porsche nu va mai ramane pentru mult timp singurul producator de automobile sport cu un SUV in gama. Succesul inregistrat de modelul Cayenne pare sa fi reprezentat argumentul perfect pentru revenirea italienilor de la Lamborghini in acest segment de piata.

Iti mai aduci aminte de modelul Urus? Stii si tu, acel SUV cu un design remarcabil si pana la 600 CP sub capota? Ei bine, impresionantul concept car prezentat de Lamborghini cu ocazia Salonului de la Beijing din 2012 va avea parte si de o versiune de serie.

Si nu o spunem noi, ci insisi oficialii legendarei companii auto italienesti - care, tot cu acest prilej, au insistat sa precizeze si ca vanzarile celui de-al treilea lor "produs" vor lua startul in anul 2018.

Cum va arata noul Lamborghini Urus (de serie), dar si ce motorizare va ascunde sub capota sunt inca intrebari ramase fara un raspuns concret, insa stim ca productia acestuia se va desfasura tot la fabrica din Sant’Agata Bolognese.

De asemenea, nu ar fi de mirare daca primul SUV din istoria moderna a iconicei marci auto italienesti va imprumuta platforma tehnica a ultimului Audi Q7 - lucru pe care il va face, de altfel, si mult anticipatul Bentley Bentayga.

Versiunea de serie a conceptului Urus va aduce investitii de sute de milioane de euro la fabrica din Sant’Agata Bolognese, acolo unde sunt construite si supercarurile Huracan, respectiv Aventador, creand totodata 500 locuri de munca aditionale.

Conform oficialilor Lamborghini, SUV-ul italian tinteste atat clientii traditionali ai companiei care in prezent conduc masini asemanatoare de la alte marci, cat si cumparatorii de pe piete noi precum America, China sau Orientul Mijlociu.

Nu suntem inca siguri de cei dintai, insa cei din urma vor iubi cu siguranta design-ul conceptului prezentat cu Salonului Auto de la Beijing din 2012:

Lamborghini Urus - Poze Reale

Lamborghini Urus - Poze Reale

Lamborghini Urus - Poze Reale

Lamborghini Urus - Poze Reale

Lamborghini Urus - Poze Reale

Sursa Foto: Jordan Shiraki

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Lamborghini Urus - Poze Reale
mai multe