Mercedes a transformat noul Sprinter in rulota perfecta

Mercedes a transformat noul Sprinter in rulota perfecta
  • Mercedes dezvaluie noul Sprinter Caravan Concept
  • Modelul se lauda cu o cabina asemanatoare yacht-urilor
  • Lista cu dotari include canapea, baie, bucataire si nu numai
Distribuie pe Facebook

Weekendul trecut, Mercedes a prezentat publicului un concept car interesant, bazat pe noul Sprinter cu plafon inalt, in cadrul Salonului Caravan ce a debutat la Dusseldorf in Germania. Este vorba de Sprinter Caravan, o furgoneta modificata pentru ca pasagerii sa beneficieze de confortul unei mini-locuinte.

Salonul Caravan, cea mai mare expozitie de vehicule recreationale din Europa, si-a deschis portile in weekend-ul trecut la Dusseldorf. Pe langa noile modele de diferite dimensiuni, Mercedes a adus aici si noul sau Sprinter Caravan Concept, o furgoneta modificata chiar de catre companie si convertita intr-o adevarata rulota de lux.

Vopsit in gri "tenorite" metalizat, noul prototip este de fapt un Sprinter cu plafon inalt a carui parte dreapta din caroserie a fost decupata de la mijlocul usii pasagerului din fata si pana la axul din spate al masinii. Astfel, publicul poate admira noua cabina asemanatoare yacht-urilor sau furgonetelor de lux.

Mercedes Sprinter Caravan Concept

Interiorul este echipat cu scaune din piele alba, care se pot roti, o canapea fixata in lateral ce se transforma in pat dublu, o bucatarie in stanga usii (dotata cu aragaz si frigider), precum si o mica baie dotata cu un dulap. In plus, noul Sprinter Concept are podea din parchet laminat de culoare gri, un plafon imbracat in Alcantara si lumini de tip LED. Posibilitatile de entertainment nu lipsesc nici ele, fiind asigurate de un televizor cu ecran plat. Mercedes-Benz nu a spus daca Sprinter Caravan Concept anunta un model de serie.

Nu este prima data cand o duba Mercedes se transforma intr-o casa de lux pe 4 roti. Recent, 4Tuning a prezentat un alt Sprinter al carui interior seamana cu un avion privat. Este vorba de un Sprinter B6 ale carui scaune sunt captusite cu piele de caprioara, in timp ce chiuveta din baie este placata cu aur de 24 de karate. "Reale" mai include o antena wireless, Apple TV, blu-ray Samsung, doua televizoare Samsung LED, un televizor 3D Smart TV, sistem de videoconferinta, touchscreen, sistem Intercom sau Wi-Fi cu capacitate de retea de 4G.

Mercedes Sprinter Caravan ConceptMercedes Sprinter Caravan Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes Sprinter Caravan Concept
mai multe