Mercedes prezinta oficial noul S-Class Coupe

Mercedes prezinta oficial noul S-Class Coupe
  • Mercedes prezinta la Frankfurt noul Concept S-Class Coupe
  • Modelul anunta urmatoarea generatie a coupe-ului CL-Class
  • Propulsia este asigurata de un V8 biturbo de 455 cai putere
Distribuie pe Facebook

Urmand a-si deschide portile pentru publicul larg in numai doua zile, editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt gazduieste zeci de premiera mondiale, printre care si debutul noului Mercedes Concept S-Class Coupe - un automobil care, asa cum o sugereaza si denumirea sa, prefigureaza urmatoarea generatie a modelului CL-Class.

Surprins deja in nenumarate ipostaze de fotografii spion si deconspirat de o schita de design, respectiv un video de tip teaser, noul Mercedes Concept S-Class Coupe iese in evidenta printr-un design elegant, dar in acelasi timp extrem de agresiv, automobilul de peste cinci metri lungime pregatit de constructorul din Stuttgart impresionand in special prin aspectul impunator al partii frontale.

Mercedes Concept S-Class Coupe

De asemenea, conceptul care anticipeaza urmatoarea generatie a modelului Mercedes CL-Class se mai remarca si prin numeroase linii, respectiv formele proeminente regasite la nivelul profilului lateral, o alta atractie a noului Mercedes Concept S-Class Coupe fiind reprezentata de antiteza dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat. Alte detalii includ jante pe 21 inci si, spre deosebire de versiunea in patru usi, o pereche de stopuri orizontale.

Mercedes Concept S-Class Coupe

In ceea ce priveste aspectul interior, conceptul care anticipeaza urmatoarea generatie a modelului Mercedes CL-Class ne readuce aminte de recent lansatul S-Class W222, designerii companiei din Stuttgart operand insa cateva modificari radicale la nivelul acestuia, pentru a-i conferi noului Mercedes Concept S-Class Coupe un aspect si mai modern comparativ cu cel al limuzinei germane.

Mercedes Concept S-Class Coupe

Din punctul de vedere al compartimentului tehnic, conceptul care anticipeaza viitoarea generatie a modelului Mercedes CL-Class se poate lauda cu prezenta unui V8 de 4.6 litri care, multumita celor doua turbine uriase regasite in meniu, urmeaza sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 455 cai putere si 700 Newton-Metri.

Mercedes Concept S-Class Coupe

Performantele oferite de noul Mercedes Concept S-Class Coupe raman un mister la acest moment, insa putem afirma ca, confortul se va situa la cel mai inalt nivel - situatia care se datoreaza in special tehnologiei Intelligent Drive, care scaneaza drumul cu ajutorul a doua camere 3D (si nu numai) si regleaza automat suspensia prin intermediul sistemului Magic Body Control.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes Concept S-Class Coupe
mai multe