SUV-ul cu care Lincoln vrea sa cucereasca lumea. Are portiere gullwing si scaune individuale

SUV-ul cu care Lincoln vrea sa cucereasca lumea. Are portiere gullwing si scaune individuale
  • Lincoln publica primele fotografii si informatii ale noului Navigator Concept
  • Prototipul cu pricina surprinde in special prin portierele gullwing si scaunele individuale
  • Sub capota ne intampina un V6 twin-turbo de 3.5 litri si aproximativ 400 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Ford prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la New York conceptul urmatorului Lincoln Navigator. Dupa cum precizam si anterior, prototipul cu pricina surprinde in special prin portierele gullwing si scaunele individuale.

Editia din acest an a evenimentului New York International Auto Show si-a deschis astazi portile pentru presa de specialitate din intreaga lume, jurnalistii prezenti la fata locului avand parte de o surpriza majora.

Vorbim, bineinteles, despre noul Lincoln Navigator Concept, un SUV care iese numaidecat in evidenta prin dimensiunile impunatoare ale caroseriei care abunda in elemente cromate.

Lincoln Navigator Concept

Lincoln Navigator Concept

Grila supradimensionata a radiatorului, blocurile optice echipate cu tehnologia LED sau jantele multispita vor atrage si ele numeroase priviri, principala atractie a exteriorului constand insa portierele gullwing.

Portiere care, odata deschise, ne dezvaluie un univers al luxului modern, compus din sase scaune individuale despartite de o consola ce se intinde de-a lungul intregului cockpit.

Iar asta-i doar inceputul, printre vestile bune pregatite de noul Lincoln Navigator Concept strecurandu-se si un set de patru monitoare care pot fi conectate la internet prin intermediul conexiunii Wi-Fi de la bord.

Lincoln Navigator ConceptLincoln Navigator Concept

Lincoln Navigator Concept

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici insertiile de piele fina sau accentele de lemn masiv, garderoba din portbagaj fiind si ea un detaliu demn de mentionat in cazul de fata.

Lasam insa in urma aspectul estetic si ne indreptam atentia catre cel tehnic, acolo unde lista cu atractii principale culmineaza cu propulsorul V6 dotat cu doua turbine si o capacitate de 3.5 litri pentru un total de 400 CP.

Valorile din dreptul sprintului 0 - 100 km/h, respectiv vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii Lincoln preferand sa precizeze in schimb ca noul Navigator Concept se mai poate lauda si cu o serie de tehnologii de ultima ora, precum sistemul Pre-Collision Assist cu functie Pedestrian Detection.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Lincoln Navigator Concept
mai multe