CONCURS: Castiga cartea Tuning Auto semnata de Titi Aur!

CONCURS: Castiga cartea Tuning Auto semnata de Titi Aur!
  • Inscrierea se face pana pe 9 decembrie
  • Castigatorii vor fi anuntati pe 12 decembrie
Distribuie pe Facebook

Daca iti place tuningul si te pricepi cat de cat la automobile, urmatorul concurs e pentru tine. Nu trebuie decat sa faci un test simplu si daca esti cel mai rapid si cel mai bun, castigi o carte semnata de Titi Aur!

Cu siguranta ai auzit de I. Chesaru, autorul a doua carti de tuning si performanta, Tuning Auto si Ghid de Tuning Tigra A/Corsa B. Sunt primele carti de performanta lansate in Romania si deja foarte multi cititori le-au achizitionat si au urmat sfaturile regasite in paginile publicatiei pentru a castiga cai putere.

Acum, poti castiga una din cele doua carti Tuning Auto cu autograf original Titi Aur, unul din cei mai cunoscuti piloti de raliuri din Romania. Iar regulile sunt pe cat de simple, pe atat de interactive:

1. Termina chestionarul Ce stii despre tuning si styling auto

2. Posteaza un comentariu cu un printscreen la rezultat si la timpul in care ai facut chestionarul

3. Cele mai bune doua rezultate castiga automat

4. Daca sunt rezultate la numar de puncte si timp identice se vor trage la sorti castigatorii

In cazul in care sunt rezultate identice la numarul de puncte, se va lua in calcul timpul cel mai scurt facut de participanti. Timpul poate fi verificat in functie de username si din sistem, asadar nu vor fi acceptate imaginile trucate sau falsificate!

Termenul limita la care se termina inscrierile este 9 decembrie 2016. Castigatorii vor fi anuntati pe 12 decembrie 2016.

Cartile lui I. Chesaru pot fi comandate online de pe www.gotuning.ro

Concurs tuning

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concursuri DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2016