EuroNCAP: Cinci stele pentru Chevrolet Captiva si Aveo sedan

EuroNCAP: Cinci stele pentru Chevrolet Captiva si Aveo sedan
Noile modele Chevrolet Aveo sedan si Chevrolet Captiva au primit punctaj maxim in cadrul Programului European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (EuroNCAP), care a publicat astazi ultimele rezultate.
Distribuie pe Facebook
"Toate modelele noi Chevrolet ofera un nivel remarcabil de siguranta", a declarat Wayne Brannon, Presedinte si Director Executiv al Chevrolet Europe. "Ne bucuram ca inca doua modele din gama noastra au primit punctajul maxim in cadrul testelor europene."
Captiva si Aveo sedan se alatura modelelor Chevrolet Cruze, Orlando si Aveo hatchback, care au primit toate un punctaj de cinci stele. Aveo hatchback a obtinut 85 din 100 de puncte, fiind astfel unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul sau.
Modelul Chevrolet Captiva este dotat cu sistem de asistenta la urcarea in rampa (HSA), sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de franare antiblocare (ABS) cu sistem de asistenta la franare si sistem de control la coborarea in panta. Autovehiculul include in dotarea standard airbaguri frontale, laterale si tip cortina, precum si centuri de siguranta cu dispozitive de pretensionare pentru locurile din fata si trei centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte pentru scaunele din spate. Sistemul ISOFIX pentru scaunele pentru copii asigura protectia acestora (scaunele exterioare de pe al doilea rand). Chevrolet Captiva dispune si de tetiere active, pedalier retractabil si frana electrica de parcare.
Modelul Chevrolet Aveo este echipat cu sase airbaguri in varianta standard, conectate la modulele de senzori si diagnoza montate pe linia centrala a autovehiculului. De asemenea, acesta dispune de un sistem de fixare a scaunului pentru copii. Printre sistemele de siguranta activa a autovehiculului se numara sistemul de control al stabilitatii, sistemul de control al tractiunii, sistemul de franare antiblocare cu patru canale si asistenta la franare si sistemul de distributie electronica a fortei de franare (EBD). Asistentul la urcarea in rampa si tempomatul cu functie de limitare a vitezei sunt, de asemenea, incluse in dotarea standard a modelului Aveo.
Chevrolet Aveo dispune de pedalier retractabil; autovehiculul include in dotarea standard airbaguri frontale, laterale si tip cortina, precum si centuri de siguranta cu dispozitive de pretensionare pentru locurile din fata si trei centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte pentru scaunele din spate.

Chevrolet Captiva - Crash Test by EuroNCAP



Distribuie pe Facebook
mai multe