Curse Ilegale: Tesla Model S versus BMW, Lamborghini, plus alte provocari

Curse Ilegale: Tesla Model S versus BMW, Lamborghini, plus alte provocari
  • Tesla Model S P85 se ia la intrecere cu mai multe masini pe benzina
  • Automobilul american cu propulsie electrica ofera pana la 416 cai putere
  • Cuplul maxim de 600 Newton-Metri este disponibil inca de la 0 (zero!) rpm
Distribuie pe Facebook

Atunci cand vine vorba de Tesla Model S, este aproape imposibil ca mintea sa nu-ti fuga fie la eficienta trenului de rulare complet electric, fie la tehnologia inglobata la nivelul interiorului. Putini stiu insa ca modelul american poate reprezenta alegerea ideala chiar si in cazul in care accentul se pune pe... performante.

Spre deosebire de majoritatea automobilelor cu propulsie complet electrica, americanul Tesla Model S este oferit la vanzare in mai multe versiuni de putere, cea mai impresionanta dintre acestea punand la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 416 cai putere. Adaugam in meniu si un cuplu maxim de 600 Newton-Metri, disponibil inca de la 0 (zero!) rotatii per minut, iar cifrele si numerele rezultate sunt dintre cele mai remarcabile.

In ciuda faptului ca vine la pachet impreuna cu o greutate de peste 2.1 tone, demonstratia de inginerie tehnica si tehnologica a producatorului din Silicon Valley are nevoie de circa 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 km/h. Americanul Tesla Model S nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de cursele de acceleratie pe 402 metri, rezolvarea acestui "obiectiv" in aproximativ 12.6 secunde fiind demna de laudele noastre. Cat despre viteza maxima, 210 kilometri pe ora reprezinta valoarea din spatele acestui capitol.

In plus, dupa cum putem vedea si in filmuletele de mai jos, automobilul de peste Ocean cu propulsie complet electrica sta bine si in lumea reala, si nu doar pe hartie.

Tesla Model S versus BMW 335i modificat (admisie, evacuare, ECU)

Tesla Model S versus Range Rover Sport Supercharged 2012 (510 CP)

Tesla Model S versus Mercedes G63 AMG modificat (700 CP)

Tesla Model S versus Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale (570 CP)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse Ilegale DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2014