Editorial: Victor Ponta ne blocheaza Bucurestiul de ziua lui

Editorial: Victor Ponta ne blocheaza Bucurestiul de ziua lui
Daca aveti cumva impresia ca avem ceva cu Victor Viorel Ponta, sa stiti ca aveti dreptate. Pur si simplu refuzam sa credem ca vom avea presedinte un personaj care nu a facut NIMIC in viata lui bun. In schimb, a facut numai tampenii. De la accize inutile pana la minciuni, cascade de minciuni... Acum, isi lanseaza candidatura in Bucuresti, inchizand drumuri importante din capitala, pentru a face loc pensionarilor ademeniti cu o galeata si un kil' de malai.
Distribuie pe Facebook

Politia Rutiera a anuntat ca sambata, 20 septembrie, zona din jurul stadionului Arena Nationala va fi... inchisa. Mai precis, soferii nu vor mai putea circula in voie pe urmatoarele strazi:

- toata strada Maior Coravu Ion

- toata strada Vatra Luminoasa

- toata strada Pierre de Coubertin

- o parte din Bd. Basarabia

- o parte din Sos. Industriilor

- o parte din Sos. Garii Catelu

- o parte din Bd. Unirii

- un sector din Bd. Theodor Pallady

- un sector din Bd. Nicolae Grigorescu

- o parte din Bd. 1 Decembrie

Congres

Adica vor fi cateva strazi importante, cum sunt cele mentionate primele, sosele si bulevarde chiar, complet inchise. Deja, pe Vatra Luminoasa, o artera incredibil de aglomerata dimineata si seara, unde cozile de automobile se intind pe sute de metri, o sa fie sambata, complet inchise. Si, pe alte strazi, o banda de mers va fi special dedicata autocarelor care ii aduc pe votangii fripturisti.

De ce asemenea miscari de forte? Nimic mai simplu. Sorin Oprescu, primarul capitalei, este un bun prieten cu Viorel, asa ca ii acorda tot sprijinul de care are nevoie. PSD-ul a inchiriat stadionul cu 50.000 de Euro + TVA pentru ziua congresului, ceea ce este un lucru bun, ca doar nu sunt nici banii mei si nici ai tai la mijloc, si sunt niste bani ce pot fi investiti in intretinerea stadionului. Dar, pe langa aceasta tranzactie legitima, Ponta a mai primit un ajutor colosal: suport total din partea politiei, in ciuda soferilor din Bucuresti.

Ok, dar de ce naiba este nevoie de inchiderea a 10 strazi? Pentru ca vor fi adusi din toate colturile tarii vreo 50.000 de pensionari, boschetari, drojdieri, piscotari, fripturisti si manelisti cu aproximativ 400 de autocare si mai multe microbuze. Daca la congresul de acum 2 ani aceste autocare erau parcate pe uriasa parcela goala de la Electroaparataj, acum aici se construieste un Mall. Si unde parchezi atatea autocare cu contribuabili morti de foame? Cum unde? Direct pe soselele capitalei!

Am facut un simplu calcul si am ajuns la concluzia ca in fiecare zi, cu masinile personale sau cu mijloacele de transport in comun, tramvaie si autobuze, pe cele 4 strazi inchise complet in data de sambata 20 septembrie, circula aproximativ 86.000 de oameni. Daca ne gandim ca odata ce acestia au plecat de acasa, trebuie sa se mai si intoarca, inseamna ca acest concres nord-corean, scuzati, PSD-ist, 'deranjeaza' ca 192.000 de cetateni ai Bucurestiului. Direct, ca indirect nu stim la ce numere ajungem...

Intr-o perioada in care exista in Bucuresti vreo 8 santiere mari care au redus posibilitatile de trafic la 10%, fix de restrictii de trafic mai aveam noi nevoie acum. Mai ales intr-o zona asa de aglomerata cum este acest tronson marginit de Stefan cel Mare si Sos. Pantelimon...

Victor Ponta spunea ca isi va anunta candidatura oficiala de ziua lui. Apropo: La Multi Ani cu Felix, Viorele!

Cei luati cu japca pe sus sau ademeniti cu doi mici si o lingurita de mustar sunt 100% pensionari sau someri din sate uitate de Dumnezeu in care a primi o sticla de ulei si o sapca rosie este ca si cum ai castiga la loto.

Ca am eu sau altul ceva cu Ponta, este una. Ca majoritatea tinerilor cu acces la informare din ziua de azi, adica viitorul tarii noastre, au ceva cu Ponta si nu doresc sa aiba inca un presedinte mincinos care fura cu ambele maini si nu a facut niciodata nimic care sa-i dovedeasca eficienta, seriozitatea si sinceritatea, iar este o realitate. Ca avem convingerea ca orice varianta ar fi mai buna decat Ponta, chiar si Adrian Copilul Minune sau Gigel Frone, Simona Sensual sau Oana Zavoranu, iar este o realitate.

Dar sa nu te gandesti ca un asemenea congres intr-un Bucuresti plin de masini, cand sambata este zi de munca pentru multi, intr-un Bucuresti suprasaturat de aglomeratie si santiere, semafoare prost sincronizate sau nefunctionale, ar putea deranja oamenii si ar putea provoca un haos... inseamna ca esti cel putin idiot. Sau Mickey Mouse.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Editorial DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2014