6PLIN, o noua emisiune auto: primul episod cu Pisici, BMW si Maserati

6PLIN, o noua emisiune auto: primul episod cu Pisici, BMW si Maserati
Nu demult va aratam un promo la 6PLIN, o noua emisiune auto de pe Youtube. Este realizata de 3 piloti din CNVC si isi propune sa ne arate lumea sporturilor cu motor, dar si cele mai interesante automobile din jurul nostru.
Distribuie pe Facebook

Ce inseamna 6PLIN? Este un termen folosit in lumea raliurilor, atunci cand copilotul iti spune traseul dupa dictare. Daca auzi 6 PLIN inseamna ca e vorba de un viraj foarte larg, aproape linie dreapta, ce poate fi abordat la viteza maxima, adica in... PLIN. Cu alte cuvinte, cand auzim numele 6PLIN ne gandim la viteza maxima. Daca altii folosesc pentru a descrie aceeasi stare de viteza mare numele de "Viteza de Top", ai nostri au gasit un sinonim eficient.

Cei trei protagonisti ai emisiunii se numesc Alex Lascu, George Nistor si Vlad Teodor si au o experienta in Camionatul National de Viteza in Coasta. Pentru primul episod, ei ne-au pregatit 3 teste cu BMW-uri, modele E90 si E92, dar si un E36 cu motor 2.8 pe benzina, deliciul pasionatilor. Pe final, prezentatorii ne plimba pe drumuri muntoase la bordul unei masini sport Maserati cu motor V8.

Nu este rau pentru primul episod, iar urmatoarele doua ce vor urma in 2014 promit sa fie mai spectaculoase si mult mai pline de viteza, fum si adrenalina. Pana atunci insa, le uram succes cu acest proiect care se afla la inceput si speram sa se transforme intr-un serial cu multe episoade!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Emisiuni auto DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2014