De Craciun, BBC prezinta o editie speciala de Top Gear, cu prezentatorii vechi

De Craciun, BBC prezinta o editie speciala de Top Gear, cu prezentatorii vechi
  • In episodul special vor fi prezenti toti cei 3 prezentatori
  • Top Gear de la A la Z este numele episodului
  • Numai imagini de arhiva vor fi utilizate
Distribuie pe Facebook

In ciuda scandalului care a dus la schimbarea celor 3 prezentatori ai emisiunii Top Gear, postul BBC, cel care a gazduit emisiunea inca din anii '80, a decis sa le ofere fanilor un cadou special de Craciun.

Ca in fiecare an, emisiunea Top Gear are si de acest Craciun o editie speciala. Din pacate, nu este o editie speciala facuta acum, cu ocazia sarbatorilor, ci este mai degraba un omagiu adus de postul BBC, atat pentru emisiune, cat si celor trei prezentatori care si-au facut datoria fara repros atata vreme.

James May, Jeremy Clarkson si Richard Hammond vor aparea in aceasta editie speciala, dar numai in cadre de arhiva, din episoade mai vechi. Producatorii acestui episod special l-au numit "Top Gear de la A la Z" si va fi impartit in doua parti. Conform declaratiei oficiale venite din partea postului britanic, in aceasta editie vor fi difuzate secvente unice, vor fi dezvaluite detalii necunoscute si va fi anuntata o statistica neobisnuita a tuturor episoadelor care au fost filmate timp de 13 ani. In aceste episoade de Craciun, fanii vor putea vedea cele mai bune, stranii si amuzante momente din emisiune.

Asteptam date oficiale despre data si ora la care vor fi difuzate cele doua parti ale episodului special de Craciun. Pana atunci insa, ramane sa ne aducem aminte ca Jeremy Clarkson a fost cel care a dus la scandalul in urma caruia prezentatorii s-au rupt de emisiune si Top Gear va urma de la anul sa aiba 3 alti prezentatori noi. James May si Richard Hammond au renuntat ulterior sa filmeze, formand in cele din urma o echipa ce va face o noua emisiune-show auto pentru Amazon. Primele episoade din noua emisiune a celor 3 prezentatori amuzanti se pare ca au primit un buget urias de 250 de milioane de dolari... Ramane sa vedem daca produsul final se va ridica pe masura asteptarilor...

Distribuie pe Facebook
mai multe