Ei sunt cei 3 noi prezentatori ai emisiunii Top Gear

Ei sunt cei 3 noi prezentatori ai emisiunii Top Gear
  • Jodie Kidd este un fost topmodel
  • Liderul prezentatorilor este un actor necunoscut
  • Cel mai tanar membru este un motociclist
Distribuie pe Facebook

Oficialii BBC au anuntat care sunt noii prezentatori ai celebrei emisiuni auto Top Gear, conform publicatiei Mail Online. Acestia sunt tot trei la numar dar includ si o prezenta feminina...

Dupa ce coprezentatorii James May si Richard Hammond au scos din ecuatie o intoarcere in peisaj fara Jeremy Clarkson, conducerea postului BBC a inceput sa caute cu disperare o echipa de inlocuire care sa prezinte emisiunea Top Gear. Si cum acest show auto difuzat in toata lumea si aduce bani frumosi, este normal sa fie gasiti cat mai repede noi prezentatori. Ba chiar se pare ca acestia au fost gasiti si sunt in negocieri cu directorul postului britanic.

Prezentatori Top GearGuy Martin

Primul prezentator care, se pare, va avea si rolul de lider, cum era Jeremy Clarkson, va fi Philip Glenister. Un actor de care noi, romanii, probabil ca nu am auzit niciodata, dar se pare ca a jucat in diferite seriale si chiar in filme destul de titrate. Urmatorul este un motociclist cunoscut pe numele au Guy Martin, concurent in repetate randuri la Isle of Man si motociclist profesionist, dar si prezentator la emisiuni pe Channel 4.

Prezentatori Top GearPhilip Glenister

Cea mai adorabila prezenta din show se pare ca va fi o duduie numita Jodie Kidd, fost topmodel de talie internationala. Chiar daca acum nu mai este domnisoara senzuala de odinioara ci mai degraba o tanti destul de trecuta, poate ca nu este o alegere gresita inlocuirea lui James May, "Captain Slow", cu o doamna care se anunta... si mai slow.

Prezentatori Top GearJodie Kidd

Oricum, momentan toate aceste discutii sunt in toi, postul BBC neanuntand momentan nimic oficial. Se pare ca in termen de cateva saptamani discutiile se vor finaliza si vom putea vedea echipa cea noua la lucru, acestia incepand filmarile chiar din vara la noul sezon. Cat despre cei 3 fosti prezentatori de care toata lumea s-a atasat si cu care s-a obisnuit, nu stim ce se va intampla. Dar, cu siguranta, noul Top Gear nu va fi ce a fost candva...

Distribuie pe Facebook
mai multe