Emisiunea 6PLIN: al doilea episod vine cu A45 AMG si o masina-motocicleta

Emisiunea 6PLIN: al doilea episod vine cu A45 AMG si o masina-motocicleta
  • In curand va fi gata si episodul cu numarul 3
  • In episodul pilot a fost prezentat si un Maserati
  • Cei trei prezentatori sunt piloti din CNVC
Distribuie pe Facebook

Baietii de la 6PLIN au terminat inca un episod plin de viteza si derapaje controlate. De aceasta data, ei alearga pe circuit cu masini noi, unele chiar inedite, dar si ceva ce poarta semnatura... AMG. Asadar, meniul complet pare numai bun de savurat!

Daca ai ratat cumva primul episod de 6PLIN il poti viziona si acum, urmat de cel mai nou episod care tocmai a fost finalizat. In prima parte, cei trei prezentatori au alergat cu masini germane din epoci diferite, dar si cu un Maserati foarte elegant si performant, acum linia se mentine in ceea ce priveste viteza, insa avem de-a face cu alte modele. Mercedes A45 AMG, un hot-hatch puternic ce are sub capota o intreaga herghelie de cai putere ajunge pe circuit si pe soselele curbate ale Romaniei, insa vedeta episodului este... masina cu motor de motocicleta care cantareste numai 450 kg.

Mai multe nu va spunem, ci va lasam in compania lui Vlad Teodor, cel care ne spune cum se simt, cum se conduc si care este impresia din fata volanului in cazul unor masini interesante si foarte puternice. Asteptam curand si cel de-al treilea episod care ne promite surprize placute!

Distribuie pe Facebook
mai multe