HISTORY propune 3 emisiuni pentru iubitorii de masini

HISTORY propune 3 emisiuni pentru iubitorii de masini
HISTORY este poate cel mai urmarit canal dedicat documentarelor din Romania. Cu totii ne uitam la emisiunile despre magazinele de amanet din Las Vegas sau la cei care cumpara depozite. Insa exista si 3 emisiuni speciale care li se potrivesc iubitorilor de masini.
Distribuie pe Facebook

"Colecţia de la Count’s Kustoms", "Magicienii rablelor" şi "Razboiul transportatorilor" sunt cele 3 emisiuni pe care HISTORY le adreseaza pasionatilor. Emisiunile aduc in centrul atentiei vehicule de toate dimensiunile, cu proveniente si varste surprinzatoare, ce trec prin procese de restaurare sau a caror rezistenta e pusa la grea incercare.

Emisiuni HISTORY

In “Colecţia de la Count’s Kustoms”, Danny “The Count” Koker, o legendă a Las Vegasului, cumpără, restaurează şi personalizează maşini şi motociclete clasice, iar apoi le găseşte un nou stăpân. De la un Thunderbird de epocă şi clasicele Corvette la motociclete Harley personalizate, când Danny vede un vehicul pe care-l vrea, va face totul pentru a-l obţine. Fiecare episod din „Colecţia de la Count’s Kustoms” este plin de poveşti inedite despre vehicule istorice şi transformări spectaculoase. Aceasta emisiune se difuzeaza in fiecare joi de la ora 21:00.

Emisiuni HISTORY

Magicienii rablelor” este un serial plin de cascadorii spectaculoase şi multă acţiune. Echipa “Visătorilor”, condusă de campionul Steve Anscombe, transformă rablele abandonate în maşini de curse tunate. Astfel, după ce bătrânelor automobile li s-a dat a doua viaţă, acestea se îndreaptă către linia de start şi turează motoarele la maximum pentru a ieşi victorioase în cursă. Serialul “Magicienii rablelor” este, în prezent, la primul sezon în România.

Emisiuni HISTORY

În schimb, „Războiul transportatorilor” a ajuns la a doua serie şi adaugă noi personaje echipelor consacrate. “Războiul transportatorilor” urmăreşte câţiva antreprenori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cărăuşii tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde în competitiva lume a acestor transportatori, care se luptă pentru şansa de a prelua cele mai problematice încărcături. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi pisica lui, Muffy, se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul său, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

Emisiuni HISTORYEmisiuni HISTORY

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Emisiuni HISTORY
mai multe