Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC, revenirea nu este exclusa

Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC, revenirea nu este exclusa
  • Clarkson l-ar fi injurat pe producator vreme de 20 de minute
  • Emisiunea ar putea reveni cu un nou prezentator
  • Colegii lui Jeremy nu pomenesc nimic de demisie
Distribuie pe Facebook

Va povesteam ieri ca Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC dupa finalizarea celor 15 zile de ancheta interna realizata de postul britanic. Decizia a fost luata de conducerea televiziunii dupa o altercatie avuta de prezentator cu unul dintre producatori.

Asa cum va spuneam si ieri, Jeremy Clarkson a fost concediat. Un lucru firesc, daca ne gandim la gravitatea faptelor sale, si anume agresarea verbala si fizica a lui Oisin Tymon, unul din producatorii emisiunii. Astazi insa, Clarkson declara pentru stirile BBC ca revenirea in televiziune nu este exclusa cu totul. Momentan insa, prezentatorul prefera sa faca o pauza, mai ales de la domeniul auto.

In ciuda zvonurilor ca ar putea negocia deja cu un alt post de televiziune, Jeremy Clarkson nu a confirmat nimic legat de prezentarea unui alt show legat de domeniul auto. La fel cum nici James May sau Richard Hammond nu si-au exprimat concret dorinta de a parasi emisiunea Top Gear, asa cum se vehicula. Cei doi au spus in repetate randuri ca nu doresc sa prezinte emisiunea mai departe fara Clarkson, insa nu au pomenit nimic despre a-si da demisia.

Un zvon oarecum confirmat este cel legat de negocierile pe care BBC le duce cu Chris Evans, un om de televiziune si colectionar auto, pentru a-i lua locul lui Jeremy. Daca acesta impreuna cu May si Hammond va continua emisiunea asa cum o stim noi, nu se stie momentan. Oricum, sute de mii de fani din intreaga lume au spus ca fara personajul principal care este prezentator al emisiunii Top Gear inca din anii '80, nimic nu mai are farmec. Si, daca ne uitam si noi la un singur episod mai vechi, ne dam seama ca acest trio era formula perfecta.

Distribuie pe Facebook
mai multe