Surse din BBC: Noul prezentator Top Gear, Chris Evans, mult mai rau decat Jeremy Clarkson

Surse din BBC: Noul prezentator Top Gear, Chris Evans, mult mai rau decat Jeremy Clarkson
  • Chris Evans ii va lua locul lui Jeremy Clarkson
  • Prezentatorul va avea inca 2 coprezentatori principali
  • Clarkson, Hammond si May au o noua emisiune
Distribuie pe Facebook

Conform publicatiei britanice The Sun, noul prezentator al celebrei emisiuni Top Gear, Chris Evans, se dovedeste a fi o persoana dificila. De fapt, unii colegi care au lucrat si cu echipa Clarkson, Hammond, May, spun ca noua vedeta este mai praf decat cel pe care toti l-au acuzat de violenta anul trecut, simpaticul Clarkson.

Chris Evans este un pasionat de automobile, dar este si un om de radio cunoscut. El are o emisiune matinala la BBC Radio 2, de la ora 6:30 pana la ora 9:30, dupa care se duce la filmarile emisiunii Top Gear. Din pacate, apropiatii spun ca Evans ajunge deja obosit la filmari si cu greu poate sa duca mai mult de 4 ore de filmare...

Surse din BBC au spus pentru ziarul The Sun ca emisiunea radio a lui Evans este cea mai ascultata din Anglia, dar ca prezentatorul ajunge obosit la filmarile Top Gear care inseamna un job full-time. Asta, din pacate, a dus la diverse conflicte si scandaluri intre Evans si echipa lui de la radio, dar si intre prezentator si cei cu care realizeaza emisiunea Top Gear. Totul, pe baza oboselii si a faptului ca pare sa fie prea multa munca pentru un singur om.

Aceleasi surse din BBC au descris chiar si un eveniment recent in care Evans a tipat foarte tare la un producator, iar acesta a inceput sa planga si un alt coleg a intervenit sa aplaneze cearta. Oricum, partea buna este ca acesta macar nu a apelat la violenta fizica, asa cum a facut Jeremy Clarkson cand i-a dat un pumn unui producator si, ulterior, a fost concediat de postul britanic.

Intrebati de presa cu privire la aceasta intamplare, oficialii BBC au negat totul. Si, probabil satui de un nou scandal, un declarat ca Evans da dovada de un mare profesionalism si devotament de cand se ocupa de ambele emisiuni in acelasi timp. Insa The Sun citeaza sursa din BBC care spune ca "Ego-ul lui Chris nu poate fi controlat si se comporta mult mai rau decat Jeremy Clarkson a facut-o vreodata. Ceea ce este opusul fata de ce si-a dorit schimbarea emisiunii Top Gear".

Sursa: The Sun

Distribuie pe Facebook
mai multe