140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012

140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012
Cei de la Golf Club impreuna cu Kit Xenon au reusit organizarea unui eveniment dedicat modelului german, pe Transfagarasan. Discutii, liniute, distractie si voie buna - cam asa se poate defini evenimentul numit Transfagarasan Day, dedicat masinilor VW Golf!
Distribuie pe Facebook

Totul a inceput vineri dimeneata pe la ora 7, cand a fost adunarea membrilor Golf Club din Bucuresti, Constanta si Daimbovita. Au plecat spre Sibiu cam 40-50 de masini. La Sibiu au fost asteptati de 100 de masini Golf, insumand asadar aproximativ 150 de masini.

140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012

Inainte de plecare, au fost impartite tricouri si numere pentru toate masinile. S-a format coloana in functie de vechimea fiecarei masini, de la cea mai veche, la cea mai noua. Coloana s-a pus in miscare spre Transfagarasan, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa.

140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012

Mai sus de Balea Lac, la Cabana Ursului, a avut loc camparea. Dupa montarea corturilor, discutii, mancare si petrecere, au avut loc cateva curse nocturne inainte sa se termine seara. A doua zi, sambata, chiar daca a plouat destul de mult, Golfistii au organizat ceva concursuri si seara s-a incheiat cu distractie si bauturi. Totodata, au fost decernate si premiile pentru cel mai reusit Golf, cea mai buna vopsea, etc.

140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012

Duminica, masinile au inceput sa plece spre orasele de resedinta. Planurile de viitor sunt mari, acestea incluzand inca un eveniment, in deplina legalitate, care sa numere cateva sute de masini Golf!

140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012 140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 140 de Golfuri la Transfagarasan Day 2012
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 1 August 2012