Adunarea fanilor smart din toata lumea are loc in acest week-end in Germania

Adunarea fanilor smart din toata lumea are loc in acest week-end in Germania
Între 26 și 28 august, fanii smart din toată lumea se reunesc la Großmarkt Hamburg pentru ediția din acest an a smart times. Mii de fani smart din 34 de țări sunt așteptați în orașul hanseatic, unii dintre ei cu autoturisme smart complex personalizate sau modificate extravagant.
Distribuie pe Facebook

Se vor bucura de experiența evenimentului și reprezentanți ai comunității smart din România, pentru care participarea în cadrul reuniunii a devenit deja o tradiție. Programul include plimbări la Marea Nordului și prin Hamburg, în timpul nopții, muzică live pe scena smart, un târg de antichități smart și un festival culinar în stradă. Punctul culminant al evenimentului este legendara paradă de autoturisme smart, ce atrage în fiecare an foarte mulți oameni.

Intalnirea smart

Anul acesta, un subiect de discuție central la cea mai mare adunare a fanilor smart din lume este noul smart BRABUS. Pe lista celor mai importante subiecte abordate în cadrul evenimentului va fi și prezentarea, în exclusivitate, a serviciului inovativ „smart ready to drop”. De asemenea, fanii vor avea acces la vești legate de un nou program în colaborare cu DHL Paket, prin intermediul căruia smart își propune să livreze cumpărăturile achizitionate online. Șoferii smart care doresc să participe în cea de-a doua fază a testului-pilot pot afla toate informațiile necesare accesând platforma smart times.

„Invităm familia smart la cea mai mare adunare din lume, organizată în acest an la Hamburg”, a declarat Dr Annette Winkler, Head of smart. „În atmosfera minunată a acestui oraș și cu peste 2.500 de participanți, suntem nerăbdători să celebrăm ceea ce fanii smart trăiesc și iubesc: bucuria vieții urbane.”

Intalnirea smart

Organizatorii au pregătit pentru participanți un program variat și colorat, ce include ultimele hituri din muzică, excursii pe râul Elba și la Marea Nordului și discuții interesante cu designeri, specialiști auto și experți în tuning. La târgul de antichități smart, vizitatorii vor putea găsi piese de schimb pentru diferite modele smart, inclusiv piese de colecție și rarități. Festivalul culinar în stradă cu delicatese gastronomice din întreaga lume, activități de test-driving cu cele mai noi modele smart și, bineînțeles, parada smart cu peste 1.500 de autoturisme, vor face a 16-a ediție a smart times o experiență de neuitat.

Punctul final al agendei evenimentului va fi concursul smart times, în cadrul căruia fanii vor vota mașinile personalizate participante.

Distribuie pe Facebook
mai multe