Retro American Muscle Cars, in acest week-end la Bucuresti Mall!

Retro American Muscle Cars, in acest week-end la Bucuresti Mall!
  • Evenimentul se afla la editia cu numarul 2
  • Vor participa si masinile de la Heritage Auto
  • Retromobil Club Romania este organizatorul evenimentului
Distribuie pe Facebook

Cel mai important eveniment auto dedicat masinilor americane are loc in acest week-end la Bucuresti. Zeci de vehicule, masini, camioane si motociclete americane se vor aduna in parcarea de la Bucuresti Mall.

Retromobil Club Romania organizeaza sambata si duminica, pe 30-31 mai 2015, la Bucuresti Mall, un eveniment dedicat masinilor americane. Incepand cu ora 16, vizitatorii vor putea admira masini istorice fabricate in Statele Unite ale Americii.

RETRO AMERICAN MUSCLE CARS - Expozitia automobilelor istorice americane organizata de RETROMOBIL CLUB ROMANIA se anunta a fi un real succes, numarul marcilor care vor fi prezentate publicului depasind cu mult estimarile initiale. Evenimentul va avea loc intr-o zona special amenajata din parcarea Bucuresti Mall si va fi editia cu numarul 2 organizata de Retromobil.

Ca si anul trecut, vor participa automobile, camioane si motociclete americane fabricate in perioada 1912-1984. Printre acestea, vor fi expuse in cadrul Retro American Muscle Cars adevarate simboluri ale industriei auto din Statele Unite: Buick Master Coupe 1930, Plymouth P6 1936, Cadillac Eldorado 1938, Chevrolet Impala Convertible 1962, Pontiac Parisienne 1967, mai multe versiuni Ford Mustang si renumitul Ford T! O masina de pompieri din anii '30 si un Hudson, ambele similare celor din pelicula CARS, vor fi cu siguranta foarte apreciate de cei mai mici spectatori.

Retro American Muscle Cars 2015

Organizatorii evenimentului au mai pregatit si alte surprize, atat participantii cat si vizitatorii urmand sa ia parte la o serie de concursuri si tombole cu premii.

Accesul vizitatorilor este gratuit si se poate face din Calea Vitan sau din Calea Dudesti.

Printre masinile prezente se vor mai numara o multime de icon-uri americane de tip muscle-cars, precum Chevrolet Corvette Stingray, Ford Mustang Mach 1, Dodge Challenger, Packard, Jeep, Dodge Charger, GMC, Pontiac, Oldsmobile sau motociclete Harley-Davidson si Indian, adica produse originale americane care au intrat in istorie.

La fel ca la editia trecuta, in jur de 80 de vehicule istorice americane vor fi expuse pentru public in ceea ce se anunta cea mai mare adunare din Romania a unor automobile fabricate dincolo de ocean. In cadrul evenimentului, spectatorii vor putea privi la mai multe activitati interesante: concurs de spalare auto cu animatoare, minutul in care masinile isi vor tura motoarele, top 3 votul publicului, dar si alte momente speciale. Vor fi prezente si cele doua automobile romanesti de tip Monster Trucks fabricate la noi in tara!

Distribuie pe Facebook
mai multe