Distractie si noutati interesante pentru copii si parinti la Zilele Sigurantei Rutiere MICHELIN

Distractie si noutati interesante pentru copii si parinti la Zilele Sigurantei Rutiere MICHELIN
  • Anual, 1,2 milioane de persoane mor in accidente rutiere la nivel mondial
  • Romania este pe ultimul loc in ceea ce priveste siguranta rutiera
  • Expertii in siguranta MICHELIN colaboreaza cu Politia Rutiera pentru eveniment
Distribuie pe Facebook

Ca si anul trecut, cei de la MICHELIN organizeaza in acest week-end la Bucuresti, un eveniment dedicat sigurantei rutiere. E vorba de "Zilele Sigurantei Rutiere", o manifestare care are ca punct central siguranta soferilor si pietonilor in trafic. Evenimentul are loc sambata si duminica in parcul Izvor.

Dupa ce caravana MICHELIN a vizitat doua orase in tara, in acest week-end se va opri in Bucuresti. Parinti si copii deopotriva, sunt invitati sa participe la diverse activitati gratuite din partea organizatorilor. Scopul este de a creste nivelul sigurantei in trafic, atat pentru soferi, dar si pentru pietoni.

MICHELIN, fara indoiala producatorul de anvelope cel mai preocupat de siguranta, isi propune alaturi de Politia Rutiera si cei de la GRSP Romania (Parteneriatul Global pentru Siguranta Rutiera) sa aduca un plus de cunostinte si noutati pentru vizitatori, crescand astfel nivelul de siguranta pe soselele din tara noastra.

La eveniment, soferii sunt asteptati cu simulatoare, ochelari de betie, diverse situatii de impact simulate de catre Scoala de conducere defensiva Titi Aur, interactiuni cu Politia Rutiera si multe alte surprize. La randul lor, copii, vor avea ocazia sa invete cele 10 reguli de aur ale sigurantei rutiera prin intermediul unor activitati inedite.

Principala atractie va fi fara indoiala un autoturism Audi TT, transformat in simulator de aderenta. Cu ajutorul acestei masini, vizitatorii vor putea face diferenta dintre anvelopele de iarna si cele de vara si de ce este bine sa le folosim pe fiecare atunci cand trebuie, si nu invers.

Oraselul Sigurantei Rutiere Michelin are zone dedicate tinerilor, copiilor si adultilor, in care acestia pot testa simulatoare de condus, de rasturnare si impact, se pot juca si invata cele 10 reguli de aur care ii ajuta sa fie mai in siguranta la drum.

Daca tii la siguranta ta si a celor din jurul tau, vino si tu in acest week-end la Zilele Sigurantei Rutiere MICHELIN. Chiar daca ai impresia ca le stii pe toate si ca tie nu ti se poate intampla vreun accident, e bine sa mai asculti si alte pareri venite din partea specialistilor. Iar copiii nostri trebuie sa invete de la o varsta cat mai frageda care sunt principalele greseli care duc la accidente, pieton fiind. Te asteptam!

Zilele Sigurantei Rutiere MICHELIN

Distribuie pe Facebook
mai multe