Fanii Dacia Duster pregatesc o noua reuniune nationala

Fanii Dacia Duster pregatesc o noua reuniune nationala
Weekendul 17-19 februarie 2012 inseamna pentru posesorii automobilului Dacia Duster o noua reuniune nationala in localitatea Bolboci-Moroieni, judetul Dambovita. Cei interesati se pot inscrie pe lista invitatilor pana pe data de 7 februarie, pe site-ul organizatorilor, Asociatia Club Duster.
Distribuie pe Facebook
Manifestarea este a doua de acest gen si urmeaza sa se transforme intr-o intalnire anuala de iarna extinsa pe cele doua zile de la sfarsitul saptamanii. Organizatorii anunta ca vor fi probe speciale de indemanare si viteza pe teren inzapezit, ateliere tematice, parade si caravane pe teren montat.
Soferii de Dacia Duster care vor face o figura buna in cadrul competitiilor vor primi cadou accesorii originale ale marcii. Asociatiaduster.ro si forumduster.ro sunt locurile de unde pot fi culese mai multe informatii despre modalitatea de participare si premiile puse la bataie.
In anul 2012, Duster a vandut in Romania 7.252 de unitati, clasandu-se pe locul doi pe piata achizitiilor Dacia dupa veteranul Logan. In plus, modelul Duster s-a bucurat de succes si in strainatate, inregistrand suma de 230.000 de unitati vandute peste granite.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente auto DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2012