KITT Romania si intalnirea posesorilor de Dacia Duster

KITT Romania si intalnirea posesorilor de Dacia Duster
In data de 7 Iunie, echipa KITT ROMANIA s-a imbarcat alaturi de Clubul Duster intr-o incursiune off-road de weekend ce initial pornise ca un oricare alt sfarsit de saptamana. Insa ce am descoperit timp de 2 zile la Zetea, in Harghita, ne-a marcat intr-un mod foarte placut.
Distribuie pe Facebook

Dupa recenziile facute Duster-ului, inclusiv pe site-ul 4Tuning, am crezut ca masina romaneasca este un SUV normal si nimic mai mult, insa am descoperit o masina formidabila care si-a intrecut cu mult statutul, si care isi face datoria cu brio, fiind un adevarat aliat soferului in lupta cu drumul.

Dacia Duster - intalnire

Dacia Duster - intalnireDacia Duster - intalnire

Intrunirea a avut loc pe traseul montan din zona Zetea (Harghita), pe o vreme nu tocmai favorabila, insa ploaia si vantul nu au fost un impediment in calea distractiei. Pe parcursul a doua zile s-au desfasurat probele pe categoria MT/AT (Dustere echipate cu anvelope Mud Terrain sau All Terrain) si pe echipe STANDARD (automobile cu anvelope de strada).

Proba pentru categoria MT/AT a constat in parcurgerea a 40 de km in teren variat (pe baza de road book) precum si 2 curse pe un circuit inchis, contracronometru. Dupa o lunga lupta cu terenul, ploaia si vantul, participantii au terminat traseul, namolul de pe masini fiind o dovada in plus a duritati traseului ales. Proba a fost castigata de Doru Czobor urmat de Claudiu Cucu si Cristian Dorobantu.

Dacia Duster - intalnire

Dacia Duster - intalnire

Dacia Duster - intalnire

La categoria STANDARD au luat startul 17 automobille , traseul ales fiind unul pe care automobilele si-au aratat potentialul. Castigatorul acestei probe a fost spiritul de echipa si voia buna.

La finalul probelor, pe fondul bunei dispozitii s-au acordat premii, s-au impartit laude , aparatele de fotografiat avandu-i in prim plan pe adevaratii actori ai piesei, respectiv automobilele romanesti Dacia Duster. Echipa KITT Romania poate afirma dupa acest weekend petrecut la munte ca a gasit cu adevarat reteta unui sfarsit de saptamana reusit.

Dacia Duster - intalnire

Dacia Duster - intalnire

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Dacia Duster - intalnire
mai multe