MAINE incepe Salonul Auto Bucuresti. MASINILE pe care le poti vedea la fata locului.

MAINE incepe Salonul Auto Bucuresti. MASINILE pe care le poti vedea la fata locului.
  • Editia din acest an a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii isi deschide portile la data de 20 octombrie
  • Vizitatorii pot admira la fata locului ultimele noutati semnate Alfa Romeo, BMW, Mercedes samd
  • Nu lipsesc din meniu nici automobilele pregatite special pentru off-road, piesele sau accesoriile auto
Distribuie pe Facebook

Primul SUV din istoria companiei SEAT, frumoasa Alfa Romeo Giulia sau exclusivistul Volvo XC90 Excellence. Ce au aceste trei automobile in comun, in randurile de mai jos.

O singura zi. Atat a mai ramas pana la startul editiei din acest an a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, evenimentul programat sa se desfasoare la Romaero Baneasa in perioada 20 - 30 octombrie asteptandu-si vizitatorii alaturi de modele dintre cele mai interesante.

Cei prezenti la fata locului vor putea admira, de exemplu, noul Ateca, primul SUV din istoria marcii SEAT promitand sa soseasca intr-o varianta extrem de dotata.

Tot in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, vizitatorii mai pot face cunostinta si cu primul SUV ce poarta semnatura companiei Maserati, in speta modelul Ghibli - disponibil la vanzare cu puteri maxime de pana la 430 CP.

Frumoasa Alfa Romeo Giulia reprezinta o alta aparitie de senzatie pe care o vor putea descoperi in detaliu cei prezenti la Romaero Baneasa in perioada 20 - 30 octombrie.

Si crede-ne pe cuvant cand iti spunem acest lucru: nu vrei sa ratezi pentru nimic in lume versiunea Volvo XC90 T8 Twin Engine Excellence, in libera traducere un SUV cu patru scaune individuale si sistem de propulsie hibrid capabil sa dezvolte peste 400 de cai putere.

De asemenea, tot cu ocazia Salonului Auto Bucuresti si Accesorii ce se desfasoara in perioada 20 - 30 octombrie vei mai putea face cunostita si cu cele mai noi modele de la Abarth.

Abarth, BMW, Citroen, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda, Suzuki. Pe scurt, aproape cu orice masina lansata sau care urmeaza a fi lansata curand in Romania.

Si nu, nu lipsesc din "meniu" nici piesele sau accesoriile auto ori aparitiile inedite, precum masina din lemn Julia, prezentata inclusiv in cadrul Frankfurt Motor Show 2015.

Iubitorii de senzatii tari vor fi si ei rasplatiti din plin, Pavilionul H105 al Romaero Baneasa urmand a gazdui atat automobile pregatite special pentru (competitiile de) off-road si vanatoare, cat si una dintre motocicletele din serialul Harley and the Davidsons de pe Discovery.

Mai multe motive pentru a vizita editia din acest an a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii gasesti AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe