Miercuri incepe Salonul Auto Moto 2015 in Piata Constitutiei!

Miercuri incepe Salonul Auto Moto 2015 in Piata Constitutiei!
  • Biletul este 15 lei in zilele lucratoare
  • Va fi prezent si un Koenigsegg CCXS unicat
  • Masinile din Tiriac Collection vor putea fi admirate de public
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto Moto 2015 isi deschide portile miercuri, la Bucuresti. Marcile prezente la eveniment vor fi: Abarth, Alfa Romeo, Citroen + DS, Fiat, Jeep, Kia, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Suzuki, VW si multe altele. In plus, vizitatorii vor putea admira masini clasice, masini modificate, motociclete si demonstratii de drift si indemanare. Mai jos gasesti toate detaliile despre cel mai mare eveniment auto al primaverii in Romania!

Avia Motors si Alto Syncro vor expune cele mai noi modele Skoda si SEAT: cea de-a treia generatie Fabia, lansata de curand in Romania, Rapid, Octavia III, Yeti, Leon si Leon X-PERIENCE, Toledo si Ibiza. Kia pregateste o premiera nationala, iar Maserati va aduce doua modele cu propulsoare diesel.

SAM 2015 pozeSAM 2015 poze

Colectia de masini - Tiriac Collection – va fi si ea prezenta la SAM, incepand de miercuri 1 aprilie. Printre masinile de colectie, se numara unele extrem de rare, cum ar fi cele care au apartinut unor vedete ca Al Capone, familiile Wrigley, Sammy Davis Jr, si Elton John. Acesta din urma a achizitionat un Ferrari Dino 246 GT galben, in momentul in care a devenit celebru, in 1972. Nu va lipsi modelul Aston Martin V8 Vantage, condus de Timothy Dalton, care a jucat in rolul lui James Bond. Modelul britanic a fost livrat personal de către preşedintele Aston Martin, Victor Gauntlett, producătorilor filmului de actiune. În film, apar două versiuni ale maşinii, Volante şi Coupe, dotate cu motoare cu reacţie, lasere şi geamuri antiglonţ. Unul dintre aceste exemplare va fi expus si la SAM 2015.

Koenigsegg CCX S, masina care a intrat in Cartea Recordurilor, va fi prezentata in premiera la un salon auto din Romania. Supercarul suedez se lauda cu performante impresionante, putand atinge viteza maxima de 300 km/h in doar 21 de secunde. In martie 2009, revista Forbes a desemnat acest model ca fiind CEA MAI FRUMOASA MASINA DIN ISTORIE, iar in decembrie 2010, TOPGEAR a numit-o Supermasina Anului. Masina va fi dezvelita oficial la SAM impreuna cu cei de la Carguard care aduc in premiera masina in Romania.

SAM 2015 poze

Authentic-Spirit, importator unic CFMOTO, va reprezenta brandul de ATV-uri in cadrul salonului SAM 2015 si va aduce, in premiera absoluta in Romania, noul UFORCE 550.

La eveniment vor fi prezenti si doi stunt rideri romani, Marius Ariton si Marius Vigariu, care vor face acrobatii pe două roți si alte demonstratii spectaculoase. Acestia practică freestyle stunt riding-ul de vreo 5 ani, iar de atunci tot participă la diverse spectacole în București, Suceava, Craiova, Timișoara, Iasi, etc., dar și la concursurile organizate anual de vecinii bulgari. Din zona moto va face parte si Alin Grădinaru, un puști de numai 15 ani care are deja o mulțime de medalii în palmares. Campion național la motocross, acest tânăr talent va încerca să parcurgă un traseu offroad presărat cu obstacole extrem de dificile, într-un decor special amenajat în cadrul salonului.

SAM 2015 pozeSAM 2015 poze

Raul Rikardo Szene, pilotul care a incheiat pe Locul I la Campionatul Regional de Viteza in Coasta in 2012 si 2013, va ajunge la SAM 2015 pentru a-si prezenta bolidul sau de competitie, Mitsubishi Lancer EVO IX, cu o putere de 300 CP.

Programul SAM 2015:
MIERCURI, 1 APRILIE - 12.00-20.00
JOI, 2 APRILIE - 10.00-20.00
VINERI, 3 APRILIE – 10.00-20.00
SAMBATA, 5 APRILIE - 10.00-22.00
DUMINICA, 6 APRILIE - 10.00-18.00

Biletele se pot achizitiona de la fata locului, iar pretul lor este de 15 lei, pentru zilele de miercuri, joi si vineri (1,2,3 aprilie), iar sambata si duminica (4 si 5 aprilie), pretul este de 20 lei.

Mai multe informatii gasesti si pe www.sam.ro.

SAM 2015 poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze SAM 2015 poze
mai multe