Renault va participa la Festivalul vitezei de la Goodwood 2012

Renault va participa la Festivalul vitezei de la Goodwood 2012
Renault revine in 2012 la prestigiosul Festival al vitezei de la Goodwood pentru a aniversa 110 ani de excelenNa a motoarelor.
Distribuie pe Facebook
Evenimentul va avea loc intre 29 iunie si 1 iulie in parcul Castelului de la Goodwood, la 100 km Sud de Londra. Vehicule emblematice ale epopeii sportive Renault: Renault Maxi 5 Turbo, Alpine Renault A110 si Renault Alpine A443 vor fi prezentate publicului de catre piloNi care au marcat aventura sportiva a brandului: Alain Prost, care este si Ambasadorul Renault, Jean Ragnotti, Michel Leclere si Emmanuel Guigou. Intr-un pavilion dedicat se vor expune modele emblematice - mai vechi si actuale - ale marcii. De la prima victorie a unui motor Renault la cursa Paris-Viena din 1902 pana la al 10-lea titlu de Campion Mondial la categoria constructori in 2011 s-au scurs 110 ani, 110 ani de excelenNa mecanica dovedita atat pe pista de concurs, cat si pe drumurile obisnuite.

Vor mai fi prezentate si alte surprize, vehicule ale gamei actuale: Renault Twizy si Renault ZOE. Chiar si ZOE "Provocarea 24h" - modelul care a obNinut recordul pentru distanNa parcursa de un vehicul electric in 24 de ore. Renault, constructor generalist, si-a depasit mereu limitele in dorinNa de a oferi "organe" mecanice fiabile si performante cu soluNii inovatoare unui public cat mai larg.

Distribuie pe Facebook
mai multe