Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 isi deschide portile intre 10-20 octombrie

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 isi deschide portile intre 10-20 octombrie
  • SAB 2013 este la editia cu numarul 20
  • SAB 2013 dureaza 10 zile
  • La SAB vor fi atat autoturisme, cat si piese si accesorii auto
Distribuie pe Facebook

Singurul salon auto din a doua jumatate a anului in Bucuresti este SAB 2013. Acesta va avea loc incepand cu 10 octombrie la Romaero Baneasa si promite sa fie uneveniment complex cu multe activitati auto si moto, dar si un loc in care publicul poate admira multe premiere nationale, sosite in Romania direct de la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

In perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013. Evenimentul implineste anul acesta 20 de ani de la prima editie si va avea loc la Romaero Baneasa. Deschiderea oficiala si conferinta de presa a SAB & Accesorii 2013 vor avea loc Joi, 10 Octombrie, ora 12.00, accesul reprezentantilor presei fiind liber pe baza legitimatiei de presa.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura manifestare dedicata industriei auto din Romania ce se desfasoara pe o perioada de 10 zile, perioada traditionala a unui salon auto anual de anvergura. De asemenea, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii este singura expozitie auto cu traditie, fiind primul eveniment auto cu caracter specializat din Romania si organizat anul acesta „Sub Patronajul Ministerului Economiei, Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor” precum si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Registrului Auto Roman.

La SAB & Accesorii 2013 vor fi prezente autoturisme, autoutilitare, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate. De asemenea, nu vor lipsi masinile clasice si de epoca precum si o gama larga de masini modificate, in cadrul Salonului fiind organizat un concurs in care va fi premiata cea mai frumoasa masina clasica.
Vizitatorii SAB & Accesorii 2013 vor castiga numeroase premii, unul dintre acestea fiind o excursie oferita de Happy Tour constand intr-o excursie pentru 2 persoane in statiunea Borovets sau Pamporovo, hotel 4* cu demipensiune.

Pe durata expozitiei spatiile expozitionale interioare si exterioare se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii si teste ale echipamentelor auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

Printre marcile care si-au confirmat prezenta avem placerea de a anunta: Chevrolet, Citröen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Suzuki.

Tiriac Auto va aduce in premiera nationala la SAB & Accesorii 2013 noul Mercedes Benz S-Class, noul Range Rover Sport, Jaguar F Type si Hyundai ix35 Facelift.

Honda Romania va lansa in premiera absoluta la SAB & Accesorii 2013 noul model Honda CR-V echipat cu noul motor diesel i-DTEC de 1.6 litri si 120 CP. De asemenea, in standul Honda din cadrul salonului vor mai fi prezente: Honda Accord H Sedan 2.4 Type-S - nou introdus in Romania, Honda Jazz, motor 1.4 benzina, Honda Civic Hatchback, Honda Civic Sedan motor 1.8 benzina, Honda CR-v cu 2 niveluri de echipare confort si executive precum si premiere moto.

Trust Motors importator Peugeot si Citroen va prezenta vizitatorilor SAB & Accesorii 2013 intreaga gama de modele Peugeot, reprezentative pentru toate segmentele: 107, 208, 301, 508, 508 RXH hybrid4, 3008, 4008, 5008, sportivul RCZ facelift. De asemenea modelul recent lansat national, noul Crossover 2008. Alaturi de autoturisme va fi prezenta si intreaga gama de utilitare Peugeot: Partner, Expert Tepee si Boxer. Pe langa toate cele prezentate despre modele, motorizari, tehnologii avangardiste, Peugeot pregateste clientilor sai si o mega-supriza. Va fi insa dezvaluita in cadrul SAB & Accesorii!

Citroen va expune toata gama de turisme si utilitare, inclusiv gama DS, vehiculele premium ale marcii Citroen. Noutatile expuse in cadrul SAB & Accesorii 2013 vor fi Citroen C4 Picasso si Grand C4 Picasso, modele lansate de curand in Europa.

Badsi Nissan va prezenta modelele Nissan Navara si Nissan Micra precum si alte modele pe care le vom anunta pe parcurs.

Marcile Opel si Chevrolet reprezentate de Di Bas Auto vor fi prezente de asemenea in cadrul SAB & Accesorii 2013 cu numeroase surprize pe care le vom dezvalui pe parcurs.

Kia si Isuzu vor prezenta modelele Kia cee’d 1.6 DSL 6MT CITY, cee’d sportywagon 1.4 GSL 6MT BEST, cee’d 1.6 GDI GT, procee’d 1.6 GDI GT, Rio 1.4 GSL 6MT COMFORT, Rio 1.2 GSL 6MT 4DR CLASSIC, Sorento 2.2 DSL 6MT EXECUTIVE, Optima 1.7 DSL 6MT EXECUTIVE, Sportage 2.0 DSL STYLE si modelele Isuzu D-Max 2.5 DSL MT.

In Pavilionul destinat pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto si societatilor de leasing si asigurari puteti descoperi cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente.

Evenimente conexe in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii

Editia de anul acesta a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto cat si programului special pregatit de organizatori pentru publicul vizitator.

Deoarece anul acesta se implinesc 20 de ani de la prima editie a SAB & Accesorii, in cadrul acestei editii vor avea loc o serie de evenimente conexe care vor adauga un plus de valoare evenimentului.

In cadrul SAB & Accesorii 2013 va fi organizata in parteneriat cu Oldtimer Studio o expozitie inedita de masini clasice denumita Bucharest Classical Car Expo, in cadrul careia vor fi expuse masini unicat, unele estimate la peste 100.000 Euro.

In primele 3 zile ale evenimentului echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2013 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW. Show-urile aviatice vor fi completate de show-uri de parasutism.

TNT Brothers vor executa demonstratii de parasutism la punct fix in data de 13 octombrie intre orele 12,00 – 13,30. Pe 18, 19 si 20 octombrie vor avea loc showuri aviatice cu Condor intre orele 12,00 – 13,30 iar Calin Ciortan si Sorin Ene vor executa show-uri de drift in cadrul evenimentului.

De asemenea, in primul weekend al evenimentului pe pista de la Baneasa va avea loc un spectaculos concurs avion-auto-moto.

Tot la SAB & Accesorii 2013, 15 masini offroad vor presta demonstratii live in cadrul evenimentului, veti vedea cateva dintre masinile participante la Raliul Sibiului, iar Edwin Keleti, multiplu campion national de raliuri va executa demonstratii de indemanare auto.

Informatii utile SAB & Accesorii 2013:

Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.
Program vizitare: Joi, 10 Octombrie – Duminica, 20 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00.
Pret bilet: 20 lei.

Distribuie pe Facebook
mai multe