Salonul Auto de la Detroit vine cu peste 18 premiere mondiale!

Salonul Auto de la Detroit vine cu peste 18 premiere mondiale!
  • Salonul Auto International Nord-American se desfasoara in perioada 13 - 26 ianuarie 2014
  • Evenimentul va gazdui la centrul automobilistic Cobo ceva mai mult de 18 premiere mondiale
  • Printre noutatile prezente la Detroit se numara noile M3 si M4 de la BMW si Lexus RC-F Coupe
Distribuie pe Facebook

Peste 18 premiere mondiale! Asta anunta organizatorii Salonului Auto Nord-American de la Detroit ce va debuta pe data de 13 ianuarie 2014. Desi nu au fost facute publice decat marcile, zvonurile dau ca sigura lansarea catorva modele precum BMW M4, Ford Mustang sau Lexus RC-F.

Cu aproape trei luni inainte de debut, organizatorii Salonului Auto International din America de Nord (NAIAS) vin cu cateva informatii pentru fani si nu numai. Astfel, la centrul automobilistic Cobo din Detroit sunt asteptate sa debuteze vehicule din toate categoriile, inclusiv concept car-uri, crossovere, limuzine, sportive, camioane sau masini cu sisteme de propulsie alternative.

Centrul expozitional este renovat cu 300 de milioane de euro

In ciuda problemelor economice cu care se confrunta orasul Detroit, organizatorii se lauda cu o arena complet transformata. Astfel, centrul Cobo este cunoscut acum drept "Grand Ballroom" (Marea sala de bal). Totodata, vizitatorii pot admira mai nou, datorita spatiilor mari de sticla inalte de la podea si pana in tavan, raul Detroit sau zgarie norii din oras.

Locatia poate primi pana la 3.500 de vizitatori simultan si beneficiaza de un lift hidraulic imens ce va fi folosit pentru transportul masinilor de la parter pentru a participa la expozitie sau chiar pentru dezvaluirile in premiera ale automobilelor. Renovarea centrului expozitional costa 300 de milioane de dolari si va fi gata in 2015.

Anul acesta, pe lista premierelor mondiale de la NAIAS s-au inscris nu mai putin de 18 producatori auto, unii dintre ei anunantand ca vor dezvalui chiar mai mult de un autoturism. Astfel, potrivit organizatorilor, in ianuarie vor debuta modele de la: Acura, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chrysler, Chevrolet, Ford, GMC, Hyundai, Kia, Lexus, Mercedes, Nissan, Subaru, Toyota, Volkswagen si Volvo.

Printre modelele vehiculate ca vor avea premiera la Detroit se numara noile M3 si M4 de la BMW, noua generatie a lui Ford Mustang si Lexus RC-F.

Distribuie pe Facebook
mai multe