Show-ul MONSTER X TRUCK din America ajunge la Bucuresti pe 30 mai!

Show-ul MONSTER X TRUCK din America ajunge la Bucuresti pe 30 mai!
  • Show-ul a fost votat nr.1 in 2013
  • 7 camioane-monstru vor face show pe 30 mai la Bucuresti
  • In premiera vor fi prezente si camioanele Transformers, Trucks Eater Dinozaur, Jet Melt Down
Distribuie pe Facebook

Celebrele masini cu roti gigante si motoare de peste 500 cp, vazute doar in filme si emisiuni, vin la Bucuresti intr-o productie de neegalat - ”MONSTER X TOUR”. Impatimitii sporturilor cu motor, amatori de adrenalina si spectacol, dar si copiii insotiti de parinti sau bunici, vor avea parte de o experienta senzationala! Una dintre cele mai prestigioase companii de show-uri de ”Monster Truck” din Statele Unite ale Americii, ajunge in premiera la Bucuresti luna viitoare.

Cine iubeste sporturile cu motor, viteza si adrenalina nu are cum sa rateze acest eveniment! In data de 30 mai, in parcarea centrului comercial Baneasa Shopping City din nordul capitalei, un spatiu de peste 2.800 de metri patrati (parcarea dintre IKEA si cladirea mall-ului) va avea loc productia artistica MONSTER X TOUR ce le va conferi spectatorilor sansa vizionarii celor mai fascinante cascadorii ale pilotilor de monster truck si ale bikerilor de motocross.

Timp de aproximativ 3 ore, adevarati artisti in arta salturilor spectaculoase ce sfideaza gravitatia si reusesc sa tina publicul cu sufletul la gura, vor evolua in cadrul a doua reprezentatii, programate de la orele 13:00 si 19:00.

Monster X Tour 2015

Rolurile principale ale show-ului vor fi detinute de ”actorii de talie inalta” (4 x 4 m latime/inaltime), respectiv BIG FOOT, ROCK STAR, CALIFORNIA KID, BUCKED UP, RAGING BULL, GROUND POUNDER si SUDDEN IMPACT, monstri ce vor capta atentia celor prezenti cu sarituri incredibile si momente artistice cu un grad major de dificultate.

Cei mai bine cotati freestyle motocross bikeri, care si-au transformat pasiunea in sport de performanta si au obtinut medalii de aur in competitiile internationale de profil, calare pe doua roti, cu sute de centimetri cubi sub sa, vor impresiona audienta cu doza uriasa de adrenalina si periculozitate.

Spectatorii de toate varstele, curiosi sa experimenteze senzatiile tari oferite de acesti monstri cu roti uriase, vor avea privilegiul de face cunostinta cu eroii show-ului, in pauza spectacolului.

Distractie, muzica si voie buna, acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine ceea ce inseamna PIT PARTY. Toti cei care isi vor cumpara bilet la acest show se vor putea bucura de clipe de neuitat in compania celebrilor soferi de camion, vor putea face poze, atat cu soferii cat si cu camioanele si vor primi autografe. Invitatul special al acestei petreceri va fi The Mad Stuntman, faimosul interpret al piesei '' I like to move it, move it". De asemenea, Dj renumiti si dansatori din IBIZA PLANET DJ vor fi prezenti, pregatindu-va un show incredibil cu ajutorul tobelor.

Monster X Tour 2015

Votat ca nr. 1 in anul 2013, va va aduce ceva cu totul si cu totul nemaivazut pana acum. Exceptand Statele Unite ale Americii, acest show a avut un succes stralucit si in alte orase europene, cum ar fi: Varsovia, Moscova, Riga, Cracovia. Monster X Tour va invita sa vedeti pentru prima oara in Romania un show in care actiunea este cuvantul de baza.

Incepand din acest an, show-ul Monster X a fost imbunatatit prin intermediul unor noi camioane: Transformers, Trucks Eater Dinozaur, Jet Melt Down, etc. in comparatie cu alte show-uri europene care au ca actori principali, camioanele, acesta este cel mai bun, deoarece ''vedetele'' acestui show sunt conduse de cei mai renumiti soferi din America.

Biletele pentru show-ul MONSTER X TOUR au fost puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro. Preturile acestora variaza in functie de categorie, astfel:
Cat.I – 275 lei;
Cat.II – 195 lei;
Cat.III – 125 lei.

Mai multe detalii pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/monsterxromania

Monster X Tour 2015

Monster X Tour 2015Monster X Tour 2015Monster X Tour 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Monster X Tour 2015
mai multe