The Most Beautiful Truck and Chopper Festival are un invitat important

The Most Beautiful Truck and Chopper Festival are un invitat important
  • IRU inseamna International Road Transport Union
  • Evenimentul are loc pe 21-22 septembrie 2013
  • Vor fi premiate cele mai frumoase camioane si motociclete
Distribuie pe Facebook

In luna septembrie va avea loc la Targu Mures un eveniment special dedicat camioanelor custom si motocicletelor modificate. La acest festival va lua parte si secretarul general IRU, Umberto de Pretto.

Festivalul “The Most Beautiful Truck and Chopper Festival” se apropie repede. Mai sunt putine zile pana cand autodromul IFPTR SANPAUL - Targu Mures va deveni scena de desfasurare a concursurilor pentru fantasticele choppere si camioane tunate, realizate si modificate de catre posesori.

Invitatul special al organizatorilor este Umberto de Pretto, secretarul general IRU (International Road Transport Union). Umberto de Pretto si-a inceput activitatea la IRU in 1995 si a fost numit in functia de secretar general adjunct in 2002. Acesta are o puternica experienta castigata in cei 18 ani de cand activeaza in cadrul IRU, el fiind numit secretar general al acestei organizatii pe 1 Iunie 2013.

Anterior, el a lucrat pentru Camera Internationala de Comert la Paris si pentru Parlamentul canadian la Ottawa. S-a nascut in 1961, are cetatenie italiana si canadiana, este casatorit si are doi copii. Dansul va da startul jurizarii in competitia “Cel Mai Frumos Camion”.

La festivalul dedicat camioanelor si motocicletelor, publicul va avea un cuvant greu de spus in cadrul „concursurilor de frumusete”, asadar este asteptata cat mai multa lume la festival pentru a-si vota favoritul.

Spre seara, trupele Zdob&Zdub si Trooper vor completa acest show exploziv si vor canta melodiile lor deja consacrate.

Truck and Chopper

Distribuie pe Facebook
mai multe