Salonul Auto Moto 2013 - Bucuresti, 3 - 7 aprilie

Salonul Auto Moto 2013 - Bucuresti, 3 - 7 aprilie
Doar doua zile au mai ramas pana la startul Salonului Auto Moto 2013, eveniment ce aduna in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe durata a cinci zile, o combinatie de nerefuzat: cai putere, concursuri si vedete.
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto Moto 2013, care se va desfasura in perioada 3 - 7 aprilie in Bucuresti, aduna laolalta dealeri de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii pentru tuning, echipamente service, oferte ale companiilor de leasing, asigurari in domeniu, firme specializate in inchirieri auto, precum si foarte multe promotii.

Printre participanti se numara reprezentantii celor 20 marci auto (Abarth, Alfa Romeo, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Range Rover, Suzuki, Volvo) si 7 marci de motociclete si scutere (Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Huqsvarna, Kawasaki, Triumph), care vin cu oferte special pregatite pentru vizitatori.

La evenimentul organizat in Piata Constitutiei, care se intinde pe o suprafata de peste 20.000 de metri patrati, si-au anuntat deja prezenta si numeroase vedete, respectiv brand-uri de lux, precum designerii Andra Andreescu, Stefan Musca, Andreea Mia, alaturi de Vali Barbulescu, manechinul Delia Tudose si modelul Ana Casuneanu, vedeta de televiziune Daiana Anghel, imaginea brandului M.Marquise, reprezentanti ai concept-store-ului Quoi de Neuf si ai cunoscutelor bratari Jai Dam. Printre invitatii speciali se mai numara si campionii nationali de raliuri Bogdan Marisca, Sebastian Itu si Daniel Ungur. Pilotii Napoca Rally Academy vor oferi autografe fanilor si se vor intrece cu acestia pe simulatorul de Formula 1.

De asemenea, Salonul Auto Moto 2013 a pregatit multiple surprize si iubitorilor de tuning ori divertisment, vizitatorii avand ocazia sa faca cunostinta cu automobile si motociclete custom made, accesorii proaspat iesite din productie, dar si sa-si testeze talentele pe pista de karting - ce va putea fi folosita gratuit pe baza biletului de intrare, sau la volanul monopostului simulator de Formula 1.

Mai mult de-atat, noaptea de sambata spre duminica este noaptea alba a comunitatilor auto si moto, cu foc de tabara si muzica folk. In zilele de sambata si duminica, pe Bulevardul Libertatii vor avea loc demonstratii de cascadorie moto. Deschiderea oficiala a Salonului Auto Moto Bucuresti va prilejui si lansarea sezonului 2013 a Competitiei Dunlop Romanian Superbike. Cupa Dunlop Romanian Superbike este singura competitie romaneasca de motociclism viteza ce se desfasoara exclusiv pe circuite profesioniste, precum Serres, HungaroRing, SlovakiaRing, PannoniaRing sau Brno, iar din 2013 si pe circuite romanesti profesioniste. La eveniment va fi prezent Ionut Mistode, campionul de la clasa Superbike.

In plus, nu vor lipsi din peisaj nici concursurile de frumusete, organizatorii primului eveniment auto-moto al anului anuntand premii substantiale, in valoare de peste 30.000 lei. Concursul auto-moto este destinat tuturor celor care au masini si/sau motociclete tunate, accesorizate, inedite, old-timer, spectaculoase sau chiar haioase si, de ce nu, chiar si celor care au iubite sau sotii frumoase si vor ca ele sa fie la fel de admirate si aplaudate. Premiile se acorda pentru trei categorii diferite, Auto, Moto si Hostess, castigatorii urmand a fi desemnati prin votul vizitatorilor prezenti in Piata Constitutiei.

Pentru sectiunea Auto, valoarea totala a premiilor se ridica la 16.000 Lei si se imparte astfel:

  • Locul 1 - 10.000 Lei;
  • Locul 2 - 4.000 Lei;
  • Locul 3 - 2.000 Lei.

In plus, in afara celor trei castigatori de pe podium, se vor mai acorda si premii pentru "Best exterior", "Best interior", "Best paint", "Best demo-car", "Best custom-car".

Concurentii din sectiunea Moto sunt rasplatiti cu premii ce au o valoare totala de 11.500 Lei, impartite astfel:

  • Locul 1 - 7.000 Lei;
  • Locul 2 - 3.000 Lei;
  • Locul 3 - 1.500 Lei.

De asemenea, si la aceasta sectiune se vor mai acorda "coronite" si pentru: "Best contest moto", "Best functioning moto", "Accessorized moto", "Best tuned moto", "Best story of a moto", "Best endure", "Best chopper", "Best super sport", "Best ATV", "Best attached", "Most kilometres".

Ultima, dar nu cea din urma categorie, este Miss Hostess, domnisoarele care isi vor etala partile cele mai frumoase cu care au fost inzestrate urmand a "lupta" pentru premii in valoare totala de 4.500 lei.

Premiile sunt oferite cash de catre organizatorii Salonului Auto Moto, iar invitatia de a participa este adresata tuturor detinatorilor de masini si motociclete deosebite, care se pot inscrie completand formularul de pe site-ul oficial al salonului www.sam.ro. Detinatorii de masini si/sau motociclete selectate pana pe data de 3 aprilie, vor fi invitati sa le expuna in cadrul Salonului Auto-Moto in "zona outdoor". Toti vizitatorii vor primi 3 taloane de concurs: Talon 1 pentru categoria Auto, Talon 2 pentru categoria Moto si Talon 3 pentru Miss Hostess.

Duminica, 7 aprilie, toate voturile inregistrate vor fi validate, iar castigatorii sectiunilor amintite vor fi premiati in cadrul unei ceremonii care va inchide in mod fastuos Salonul Auto Moto 2013, cu o noua surpriza: un premiu oferit unui vizitator ce consta intr-un test drive de o zi intreaga cu un model de peste 300.000 euro, avand-o copilot pe Gina Pistol.

Informatii vitale pentru vizitatori:

  • Program vizitare

Miercuri, 3 aprilie: 12.00 - 20.00
Joi, 4 aprilie: 10.00 - 20.00
Vineri, 5 aprilie: 10.00 - 20.00
Sambata, 6 aprilie: 10.00 - 20.00
Duminca, 7 aprilie: 10.00-18.00

  • Mijloace de transport:

Zona Izvor:
- Metrou
- Autobuze : 104; 123; 124; 136; 385

Zona Piata Regina Maria:
- Tramvai: 32
- Autobuz: 117; 232

Zona Marriott - Piata Arsenal:
- Autobuze: 122; 136; 226; 336

Zona Unirea:
- Metrou
- Tramvai: 7; 27; 32; 47
- Autobuz: 104; 116;117; 123; 124; 312; 313
- Linia Expres: 783
- Linia turistică: 361

  • Preturi bilete:

Miercuri - Vineri: 15 Lei;

Sambata si Duminca: 20 Lei.

Mai multe informatii sunt disponibila pe pagina oficiala a evenimentului www.sam.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe