Tuning EXPO, 7 septembrie in Targul Neamt

Tuning EXPO, 7 septembrie in Targul Neamt
  • Vor avea loc demonstratii de burnout
  • Masini participante la expo si car-audio
  • Cei cu RWD pot face drifturi si cascadorii
Distribuie pe Facebook

Organizatia 'Initiativa Tinerilor Neamt' realizeaza pentru prima oara un eveniment cu masini modificate. Acesta va avea loc duminica, 7 septembrie 2014 in Tg. Neamt.

Atunci cand cineva incearca sa faca ceva in domeniul auto, noi incercam sa sustinem orice initiativa aflata la inceput de drum. Asa pare sa fie si evenimentul Tuning EXPO realizat de o organizatie a tinerilor din Neamt. Adica un eveniment care isi doreste sa adune laolalta pasionatii locului.

Cu ocazia "Zilele Orasului Targu Neamt", iubitorii de masini, viteza si tuning pot veni in Piata Adormirea Maicii Domnului din oras, unde vor putea admira masini modificate, demonstratii de drift si burnout, dar si o sumedenie de alte surprize cu masini si motociclete.

Doritorii care vor sa participe cu masina pentru a fi expusa pot lua legatura cu organizatorii la numarul de telefon 0757162971 sau pot trimite un mail la tuning@itneamt.ro. Evenimentul Tuning EXPO face parte din programul evenimentului "Zilele Orasului Targu Neamt" si se desfasoare intre 6-8 septembrie.

Neamt

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Evenimente DATA PUBLICĂRII: 22 August 2014