10 scene memorabile din filmele Fast and Furious

10 scene memorabile din filmele Fast and Furious
Debutul cinematografic al noului Fast and Furious 6 se afla la mai putin de doua saptamani distanta, un motiv numai bun pentru a rememora zece dintre cele mai incitante scene intalnite in cele cinci episoade ale francizei Fast and Furious.
Distribuie pe Facebook
  • The Fast and the Furious (2001):

Patru automobile japoneze complet modificate, o strada transformata in pista de curse, plus un premiu de cateva mii de dolari pus in joc - inclusiv masina lui Brian O’Conner (Paul Walker). Aceasta este una dintre memorabilele scene care au transformat filmul The Fast and the Furious dintr-o alta productie banala intr-un adevarat clasic.

Dupa atatea depasiri la limita - la limita realitatii mai exact, pe care ni le-a servit pe parcursul celor peste 100 de minute, primul film al francizei Fast and Furious ne-a rezervat un final plin de suspans, condimentat cu o cursa de acceleratie intre Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O’Conner si... si chiar un tren de marfa.

  • 2 Fast 2 Furious (2003):

In cea de-a doua parte a francizei Fast and Furious, Brian O’Conner se regaseste pe strazile din Miami, concurand la bordul unui Nissan Skyline GT-R impotriva a trei alte automobile japoneze - Toyota Supra, Honda S2000, Mazda RX-7. Finalul cursei este unul absolut spectaculos, cu Nissan-ul si Toyota sarind de pe un pod.

Mai mult de-atat, in cazul in care saritura de pe pod a celor doua masini nu ti s-a parut indeajuns de incitanta, atunci iti reamintim ca producatorii filmului 2 Fast 2 Furious au mai pregatit la acel moment si o coliziune intre un muscle car si un yacht. O coliziune de-a dreptul memorabila, cum numai in Fast and Furious ai putea sa vezi - ok, poate si in Greu de Ucis.

  • The Fast and the Furious - Tokyo Drift (2006):

Pentru cea de-a treia sa parte, Fast and Furious s-a reinventat complet, producatorii indragitei francize aducand pe marile ecrane ale cinematografelor de pe intreg mapamondul o noua echipa de actori, dar si un nou scenariu. Altfel spus, cursele de acceleratie au disparut aproape complet din peisaj, acestea fiind inlocuite cu duelurile in pasi de drift

.

  • Fast & Furious (2009):

Dupa trei parti de exceptie, in care cursele auto si masinile modificate au fost omniprezente, producatorii au decis sa schimde din nou povestea filmului Fast and Furious.

Astfel, cea de-a patra parte a celebrei francize a fost transformata intr-un veritabil film de actiune, dar care continua sa ne ofere si mai departe situatii exceptionale si intreceri la limita, precum jefuirea unor cisterne de benzina de catre Toretto si prietena sa Letty sau intrecerea printre tuneluri dintre Brian O’Conner si traficantul de droguri Arturo Braga.

  • Fast Five (2011):

Ultima, dar nu cea din urma parte lansata pana la acest moment, a debutat pe ecranul marilor cinematografe in cursul anului 2011 si a adus cu sine nu doar mai multa actiune, ci si mai multe scene 'trase de par'.

Pentru iubitorii acestui gen de film, intreaga productie a fost una memorabila, insa scena furtului modelului Chevrolet Corvette dintr-un tren in miscare si urmarirea dintre cele doua modele Dodge Charger - care, in acelasi timp, tractau un seif de dimensiuni mai mult decat generoase, si intreaga politie din Rio de Janeiro au reprezentat cireasa de pe tort.

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca cel de-al saselea episod al serialului Fast and Furios va ajunge in cinematografele din Romania in mai putin de doua saptamani, la data de 24 mai, Noul Fast and Furios 6 ii va readuce in prim plan pe Dominic Toretto (Vin Diesel) si Brian O’Conner (Paul Walker), care vor face echipa cu Luke Hobbs (Dwayne Johnson) pentru a opri o organizare formata din soferi-mercenari condusa de geniul malefic Luke Evans si Letty, fosta prietena a lui Dom, pe care acesta o crede moarta.

De asemenea, tot cu acest prilej tine sa readucem aminte ca producatorii francizei Fast and Furios vor veni si cu o a saptea parte, care va ajunge in cinematografele de pe mapamond incepand cu data de 11 iulie 2014.

Revenind insa la primele cinci parti, care este favorita ta? The Fast and the Furious (2001), 2 Fast 2 Furious (2003), The Fast and the Furious - Tokyo Drift (2006), Fast & Furious (2009) sau Fast Five (2011)? Spune-ti parerea in rubrica de comentarii si asigura-te ca iti votezi favoritul in sondajul nostru de mai jos!

Sondaj

Care este favoritul tau?

Distribuie pe Facebook
mai multe