Episodul 3: 'Mad Max Fury Road'- masinile din film si povestea lor

Episodul 3: 'Mad Max Fury Road'- masinile din film si povestea lor
  • Filmul debuteaza pe 15 mai in Romania
  • Mad Max este personajul pozitiv
  • Charlize Theron joaca rolul unei femei care lupta pentru salvare
Distribuie pe Facebook

A treia parte cu masinile din noul film Mad Max Fury Road este aici! Va prezentam mai jos ultimele 6 vehicule prezente in film, vehicule reale, special fabricate pentru acest film care se anunta incendiar!

DODGE

Principala masina de atac a fortaretei. O puternica masina de aruncat flacari, alipita fortaretei. Un hot road de moda veche, cu o turbina montata langa radiator, ce aspira aer si praf in egala masura, cu o pereche de ciorapi in locul filtrului. Cu un sofer bun si binenteles cu instalatie de azot, Dodge-ul este o concurenta serioasa pentru masina lui Nux. Ajunge la prada aproape la fel de repede.

Mad Max ep 3

Mad Max ep 3Mad Max ep 3

PRINCE VALIANT

Un muscle car ce scuipa foc, o masina puternica cu motor v8 de provenienta australiana. Cu vopseaua sarita din cauza furtunilor de nisip si a vitezei, echipat cu un aruncator de flacari de mare capacitate si cu grenade molotov, cu un echipaj de 3 persoane, ideal pentru atacuri initiale si urmariri de mare viteza.

Mad Max ep 3

Mad Max ep 3Mad Max ep 3

THE BIG FOOT

Arma preferata a lui Rictus Erectus, primul si oarecum dezaxatul fiu al lui Immortan Joe. Acest razboinic de 2 m are nevoie de o masina puternica. Caroseria grea din 1940 propulsata de un motor v8 supraalimentat, cu turbina de 400, o cutie de transmisie automata, cauciucuri terra de 66 inch, angrenate de planetare rezistente de la un fost tanc militar. Inaltata cu peste 1 metru de la sol, este singurul vehicul capabil sa urce pe un munte cu Immortan in scaunul soferului si cu fiul acestuia manuind un harpon plus o mitraliera.

Mad Max ep 3

Mad Max ep 3Mad Max ep 3

FIRECAR #4

Vehiculul din 1970 Holden hz Ute este construit pentru brutalitate. Echipat cu aruncatoare de flacari, tunuri si pusti si cu un echipaj smecher care trebuie sa incetineasca prada pana ajung pradatorii principali.

Mad Max ep 3

Mad Max ep 3Mad Max ep 3

PLYMOUTH ROCK

Luptatorii buzzard sunt bestiile triburilor din desert, hiene ce vaneaza cu tepi si cioburi, umbla in grupuri si ataca pe oricine este destul de nesabuit sa se avante pe ultimul drum. Mancatori de hoituri, au purtat razboiul pentru resturi si deseuri, ei nu cauta salvarea si renasterea, ci doar materii prime pentru a le consuma.

Mad Max ep 3

Mad Max ep 3Mad Max ep 3

DOOF WAGON

Fiecare armata are un mic tobosar care sa mentina ritmul, iar razboinicii din desert nu fac exceptie. Aici, tobosarii folosesc rezonatoare imense construite din conducte de aer, in timp ce razboinicul Doof Coma, orbit si desfigurat, atarnat in fata unui set de boxe, de neatins, pe un MAN 8x8 purtator de rachete, bocetul unei Banshee, un bass demential, un strigat la lupta si varsare de sange, toate alcatuiesc o simfonie, un cantec, un singur tipat, coloana sonora a sfarsitului civilizatiei. Dar toata lumea merge la dans...

Mad Max ep 3

Mad Max ep 3Mad Max ep 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mad Max ep 3
mai multe