Este oficial. FURIOUS 8 soseste in cinematografe pe data de 14 aprilie 2017

Este oficial. FURIOUS 8 soseste in cinematografe pe data de 14 aprilie 2017
  • Universal anunta continuarea seriei Fast and Furious
  • Cea de-a opta parte va sosi pe 14 aprilie 2017
  • Actiunea s-ar putea petrece in New York
Distribuie pe Facebook

Vin Diesel reconfirma aparitia celei de-a opta parti a seriei Fast and Furious cu ocazia CinemaCon 2015, eveniment organizat in perioada 20 - 23 aprilie in orasul Las Vegas din statul Nevada.

In timp ce Furious 7 continua sa doboare record dupa record, studiourile Universal se pregatesc sa o ia din nou de la capat. Urmatorul episod nu va ajunge insa prea curand in cinematografele de pe intreg mapamondul, fanii fiind nevoiti sa astepte pana pe 14 aprilie 2017 aparitia celei de-a opta parti a indragitei serii Fast and Furious.

Anuntul facut de Vin Diesel cu ocazia CinemaCon 2015, eveniment organizat in perioada 20 - 23 aprilie in orasul Las Vegas din statul Nevada, nu dezvaluie insa nici un fel de informatie cu privire la cum va arata sau ce surprize ne va rezerva viitorul Furious 8. Totusi, actorul american nu s-a sfiit sa precizeze ca acesta "va fi cel mai bun film pe care l-ai vazut vreodata".

Prima mentiune cu privire la lansarea celei de-a opta parti a indragitei serii Fast and Furious dateaza inca de acum aproximativ trei saptamani, atunci cand acelasi Vin Diesel a fost invitat in cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live! - unde a si declarat ca actiunea se va petrece in New York, iar (caracterul jucat de) actorul Kurt Russell va reveni in actiune.

Iata mai jos si inregistrarea cu pricina:

Asadar, acestea fiind spuse, speram ca mai multe informatii cu privire la viitorul Furious 8 vor fi disponibile chiar in perioada imediat urmatoare de timp. Pana atunci insa, iti sugeram sa dai fuga la cinema si sa urmaresti actualul Furious 7, pentru ca este un film care merita pe deplin atentia ta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2015