Filmul 'Jurassic World 2015': dinozaurii si masinile care ii fugaresc

Filmul 'Jurassic World 2015': dinozaurii si masinile care ii fugaresc
  • Filmul debuteaza in Romania pe 12 iunie
  • Masinile Mercedes, vedete pe insula izolata
  • Un parteneriat ce tine de 22 de ani
Distribuie pe Facebook

RO IMAGE aduce in Romania incepand cu luna iunie cel mai asteptat film cu dinozauri: Jurassic World. In film, asa cum s-a intamplat si cu prima parte a acestuia din 1993, numita Jurasic Park, vor aparea o multime de automobile. Iar parteneriatul cu Mercedes-Benz se pare ca a ramas in picioare si acum, la mai bine de 22 de ani de la primul film.

Incepand cu 12 iunie iubitorii de adrenalina, SF si aventura pot urmari pe marile ecrane filmul Jurassic World. In acest film, actiunea este plina de suspans si ne arata o insula transformata intr-un parc de distractii. La 22 de ani dupa evenimentele din Jurassic Park (1993), pe insula Nublar se afla acum un parc tematic cu dinozauri, Jurassic World, asa cum il visase John Hammond.

Dupa 10 ani de functionare, numarul vizitatorilor a scazut dramatic, asa ca se creeaza o noua atractie care sa retrezeasca interesul publicului, dar consecintele vor fi destul de triste. Adica vor fi creati noi dinozauri, mai mari, mai periculosi si mai greu de oprit. Si ce se poate intampla daca acesti dinozauri feroce parasesc insula si ajung pe continent?

Jurasic World

Nu stim raspunsurile la toate intrebarile, asa ca abia asteptam sa vedem filmul la cinema. Dar un lucru e cert: si acum, la fel ca in primul film regizat de Steven Spielberg, cei care incearca sa tina sub control dinozaurii periculosi vor fi dotati cu autoturisme Mercedes-Benz. Daca in al doilea film din 1997, "The Lost World" vedeta era un ML, iata ca acum, actiunea va fi sustinuta de diverse modele, de la G63 AMG 6x6 si diverse variante de Unimog, pana la vehicule de transport pasageri Sprinter sau destinate vizitatorilor, toate purtand steaua in frunte.

De aceasta data, vedeta filmului va fi noul SUV Coupe, Mercedes-Benz GLE 450 AMG, echipat special pentru aventura. Speram doar ca va putea face fata si ca motorul german va fi mai rapid decat picioarele jurasice dotate cu dinti puternici ce transforma orice masina intr-o cutie de conserve fara scapare.

Jurasic WorldJurasic World

Jurasic World

Jurasic World

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Jurasic World
mai multe