Fratii lui Paul Walker arunca bomba: Brian O'Connor ar putea reveni in urmatoarele filme din seria Fast & Furious

Fratii lui Paul Walker arunca bomba: Brian O'Connor ar putea reveni in urmatoarele filme din seria Fast & Furious
  • Brian O'Connor ar putea reveni in urmatoarele filme din seria Fast & Furious
  • Anuntul a fost facut de fratii lui Paul Walker
  • Filmarile pentru cea de-a opta parte s-au incheiat, dar franciza prevede alte doua continuari
Distribuie pe Facebook

Fratii regretatului actor Paul Walker, Caleb si Cody, au declarat ca personajul care l-a facut cunoscut pe fratele lor, Brian O'Connor, ar putea sa mai apara in urmatoarele filme din franciza Fast & Furious.

Fanii seriei Fast & Furious isi amintesc cu tristete ziua de 30 noiembrie, 2013, si de accidentul in care unul dintre actorii principali ai filmului, si-a pierdut viata. Deoarece filmarile pentru Furious 7 erau inca in desfasurare, fratii lui Walker au fost chemati pentru a termina pelicula.

Cu ajutorul tehnologiei CGI, personajul Brian O'Connor nu a murit odata cu omul care i-a dat viata, ci a luat-o pur si simplu pe un alt drum, la finalul celei de-a 7-a parti a filmului care a avut o influenta extraordinara asupra lumii auto moderne.

Ei bine, potrivit celor mai recente vesti din Cetatea Filmului, Brian ar putea reveni in urmatoarele filme Fast&Furious. Anuntul a fost facut de fratii lui Paul Walker, care au mai spus ca ideea a venit din partea lui Vin Diesel, cel care il interpreteaza pe Dominic Toretto.

"Am petrecut aproape o ora vorbind la telefon cu Vin, si am discutat acest aspect. Voia sa stie daca am fi de acord ca personajul lui Paul sa revina in urmatoarele filme, pentru ca fanii sai sa stie ca e inca acolo," au declarat Caleb si Cody Walker.

Daca intr-adevar studiorile Universal decid ca drumurile lui O'Connor si ale celorlalti actori ai francizei sa se intersecteze din nou, cei doi frati vor fi chemati pentru a doua oara, iar regizorul va apela iar la tehnologia CGI.

Filmarile pentru cel mai recent Fast & Furious s-au incheiat recent, asa ca sansele de a-l vedea pe Brian in cea de-a opta parte sunt minime. Dar, va reamintim ca franciza prevede alte doua continuari, ce vor fi lansate pana in 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe