Fast and Furious 7, lansat oficial in Romania

Fast and Furious 7, lansat oficial in Romania
  • Ca sa castigi, te distrezi cu un chestionar interactiv
  • Filmul are premiera pe 3 aprilie 2015
  • RO IMAGE aduce filmul in Romania
Distribuie pe Facebook

Pe 3 aprilie 2015 debuteaza pe marile ecrane din Romania filmul Furious 7, a saptea parte din seria Fast and Furious. RO IMAGE si 4Tuning te invita la concurs, in cadrul caruia poti castiga o invitatie dubla la film sau una din cele doua perechi de casti SOUL by Ludacris.

FURIOUS 7 (2015)

Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell si Jason Statham
Regia: James Wan
Scenariul: Chris Morgan
Bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson
Producatori: Neal Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell
Producatori executivi: Samantha Vincent, Amanda Lewis, Chris Morgan

In Furious 7, Dominic Toretto si echipa lui au lasat in urma viata plina de nereguli dar sunt urmariti de Deckard Shaw, fratele lui Owen Shaw, eroul negativ din partea a 6-a, care ii omoara unul cate unul. In plus, un terorist somalez numit Jakarde si un oficial guvernamental cu nume de cod Mr. Nobody, cauta amandoi sa fure un program numit God's Eye cu ajutorul caruia pot transforma orice device in arma mortala. Toretto se uneste cu membri ramasi ai gastii pentru a-l opri pe Shaw, dar si pentru a incerca sa recupereze programul God's Eye care pune in pericol pacea mondiala, fiind prins in mijlocul luptei dintre teroristi si agentiile guvernamentale.

Castiga o invitatie la Furious7 sau o pereche de casti SOUL by Ludacris

Daca vrei sa castigi o invitatie dubla din partea RO IMAGE si 4Tuning pentru filmul Furius 7, arata-ne cat de mult ti-au placut restul filmelor din seria Furios si Iute. Pentru asta ti-am pregatit un chestionar cu 20 de intrebari la care orice fan al acestui film gaseste usor raspunsul. Nu trebuie decat sa postezi mai jos in rubrica de comentarii un print-screen cu punctajul obtinut de tine si luni, 30 martie, vom extrage 5 castigatori!

Castigatorul poate sa-si foloseasca invitatia dubla oricand la Hollywood Multiplex, intre 3 si 16 aprilie 2015. Pentru premiera din weekend este recomandat sa verificati disponibilitatea locurilor.

Prin tragere la sorti, o sa mai oferim si doua casti SOUL by Ludracris oferite de Hama si RO Image. Nu trebuie decat sa faci chestionarul despre filmul Fast and Furious si luni, 30 Martie 2015, vom anunta castigatorii atat pentru invitatii, cat si pentru castile SOUL!

Chestionarul Furious 7 poate fi gasit aici.

UPDATE!!

CASTIGATORI INVITATII DUBLE LA FILM

- Andrei Radus, user daciotul96

- Necula Marius, user N.Marius

- Marin Valentin, user bursucunr1

- Man Taz, user TazMan

- Giudy Claudiu, user Gdy Glaudiu

Rezerve in cazul in care in termen de 5 zile nu isi ridica invitatiile cei de sus:

- Razvan Razvan, user 3clipse

- Rodica Dumitru, user rodica.dumitru.946

CASTIGATORI CASTI SOUL by Ludacris oferite de HAMA

- Madalin Patlagica, user Madalin197

- Chidovat Andrei, user Andrey96

Daca in termen de 5 zile cei doi castigatori nu se prezinta sau nu suna pentru a-si ridica premiile, vom extrage alti doi castigatori.

Castigatorii sunt rugati sa 0743.273.830 pentru confirmare si verificarea castigatorului. Cei care isi ridica premiile trebuie sa vina cu buletinul!

Furious 7

Furious 7

Furious 7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Furious 7
mai multe