Furious 7: Primele poze si filme cu noul Fast and Furious 7

Furious 7: Primele poze si filme cu noul Fast and Furious 7
  • Cea de-a saptea parte a francizei F&F se va numi Furious 7
  • Filmul va sosi in cinematografe incepand cu 3 aprilie 2015
  • Printre masinile prezente se numara si modelul Bugatti Veyron
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Cea de-a saptea parte a francizei Fast and Furious va ajunge in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 3 aprilie 2015, sub numele de Furious 7. Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson se vor numara din nou printre actorii principali, in timp ce un Bugatti Veyron va intregi lista masinilor ce vor putea fi admirate in mult anticipatul film distribuit de Universal Studios.

Data lansarii

Furious 7 - Primele Poze

Moartea regretatului actor Paul Walker a adus numeroase semne de intrebare cu privire la continuarea seriei Fast & Furious, multe dintre neclaritatile adunate de-a lungul timpului fiind intr-un final lamurite de oficialii Universal Studios.

Cea de-a saptea si, cel mai probabil, ultima parte a indragitei francize va purta numele de Furious 7 si va ajunge in cinematografele din intreaga lume incepand cu data de 3 aprilie a anului 2015.

Actorii

Scenariul propus de noul film ramane inca un mare mister, insa primul trailer - care va fi publicat in cursul zilei de duminica, 1 noiembrie - ar trebui sa ne ofere cateva informatii precise cu privire la surprizele pe care ni le-a pregatit Furious 7.

Asemeni episodului anterior, cea de-a saptea parte a indragitei francize ii va aduce in prim plan pe Vin Diesel, Dwayne Johnson si Paul Walker, cel din urma reusind sa filmeze o mare parte din rolul primit inainte de decesul sau.

Prezenti la datorie vor fi, din nou, si Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges, Elsa Pataky sau Lucas Black, lista actorilor fiind completata de aparitia lui Jason Statham.

Masinile

Recunoscuta pentru masinile modificate cu care ne-a incantat privirile in primele parti, franciza Fast and Furious a adoptat tot mai multe modele de serie - fie ele de inalta performanta sau nu, in ultimele episoade.

Cu o situatie similara ne vom intalni si in noul film, un scurt material video publicat de oficialii Universal Studios dezvaluindu-ne cateva dintre automobilele ce vor putea fi admirate in Furious 7: McLaren MP4-12C, Dodge Viper, Ferrari 458 Italia si chiar Bugatti Veyron.

Furious 7 - Primele Poze

Special pentru fanii Fast & Furious - Imagini memorabile dintre cele sase parti "scoase" pana acum:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Furious 7 - Primele Poze
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2014