Michael Bay anunta Transformers 5, profita de ocazie si ni-l arata pe "noul" Bumblebee

Michael Bay anunta Transformers 5, profita de ocazie si ni-l arata pe "noul" Bumblebee
  • Michael Bay anunta Transformers 5
  • Producatorul american ni-l arata inclusiv pe "noul" Bumblebee
  • The Last Knight va fi lansat in 2017
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru fanii seriei Transformers: Michael Bay a dezvaluit in cursul acestei dimineti ca cea de-a cincea parte a indragitei francize se afla in lucru, producatorul american profitand de aceasta ocazie inclusiv pentru a ni-l arata pe "noul" Bumblebee.

Chiar daca au mai ramas cateva luni bune pana la debutul sau, putem spune inca de pe acum ca 2017 va fi anul filmelor cu masini. Si nu spunem asta din cauza proaspat anuntatului Monster Trucks - vezi primul trailer oficial AICI.

Ba dimpotriva. In primul si in primul rand, cinematografele de pe intreg mapamondul vor fi luate cu asalt anul viitor de catre cea de-a opta parte a indragitei francize The Fast and The Furious.

Dupa cum precizam si anterior, filmul FAST 8 va ajunge pe marile ecrane incepand cu aprilie 2017, cu scene filmate in New York si Havana, deopotriva. Nu vor lipsi din meniu, de asemenea, nici noii actori, Charlize Theron fiind cea mai importanta "achizitie".

Lasam insa in urma atat proaspat anuntatul Monster Trucks, cat si cea de-a opta parte a indragitei francize The Fast and The Furious si revenim la subiectul principal al acestui material.

Fanii seriei Transformers au un nou motiv de bucurie dupa ce Michael Bay a dezvaluit in cursul diminetii zilei de astazi ca lucreaza la un al cincilea episod. Nu se stie inca niciun detaliu despre scenariul filmului.

Producatorul american a publicat in schimb o prima fotografie cu masina care il va interpreta pe simpaticul Bumblebee. La fel ca si pana acum, vorbim despre un Chevrolet Camaro, exceptand facand doar anul de fabricatie al acestuia: 2016.

Alte informatii despre personajele din viitorul The Last Knight nu avem, insa stim in schimb ca cel de-al cincilea episod al seriei Transformers este asteptat sa ajunga in cinematografe in luna iunie a anului 2017.

Bumblebee in Transformers 5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2016